Biletul Zilei

COTA 2 pe meciul serii, Olanda – Belgia în Liga Națiunilor

Ce meci de așteaptă astăzi în Țările de Jos! „Portocala mecanică” vs „Diavolii roșii”, în meciul care va conclude Grupa 4, Liga A. Pontul nostru este pe goluri.

Olanda are 4 victorii și un singur egal, ceea ce înseamnă că este liderul grupei, cu 3 puncte peste Belgia, pe care a învins-o în deplasare cu 4-1. A fot prima victorie într-un meci direct din 1997 încoace. Egalul din grupă a venit în etapa a 3-a contra Poloniei, scor 2-2. Nu mai puțin de 13 goluri au marcat în aceste runde. In fiecare meci a marcat cel puțin două goluri. Olanda a jucat finala primei ediții de Nations League, pierdută în fața Portugaliei. Sunt câteva incertitudini în lot; Koopmeiners, Depay, Berghuis și De Jong ar putea lipsi din formula de start. Tim Krul este indisponibil.

Echipa probabilă Olanda:
Pasveer – van Dijk, de Ligt, Ake – de Roon, Klaasen, Taylor, Blind, Dumfries – Gakpo, Bergwijn

Belgia a scos 10 puncte din următoarele 4 partide ulterioare înfrângerii cu Olanda. Doar Țara Galilor le-a ținut piept, obținând doar un punct în urma acelui 1-1 de la Cardiff. Cu 6-1 a spulberat-o pe Polonia, apoi a învins-o din nou cu 1-0 și după a câștigat cu 2-1 contra Țării Galilor. Calculele pentru a urca pe locul 1 sunt simple, dar nu la fel va fi și dificultatea. Belgia trebuie să câștige la cel puțin 3 goluri diferență acest meci, lucru aproape imposibil dacă ne uităm la jucătorii din apărarea olanezilor. Nu sunt absențe notabile.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DOAR DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Echipa probabilă Belgia:
Courtois – Vertonghen, Alderweireld, Theate – Tielemans, Witsel, Carrasco, Castagne – De Bruyne, Eden Hazard – Batshuayi

Belgienii nu au de ales decât să atace, iar o echipă cu pedigree ofensiv ca al gazdelor, ar trebui să facă tot posibilul să profite de spații și să își pedepseasă rivala pe care a învins-o atât de rar în ultimele decenii. Ar trebui să vedem un gol în ambele porți, iar oricare dintre ele să mai marcheze măcar unul. Putem avea și peste 4 goluri în acest meci, chiar orice este posibil.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU TREBUIE SA DEPUI NIMIC

Pontul redacției:
Olanda – Belgia- ambele marchează și peste 2.5 goluri, Cota: 1.95