Skip to content

COTA 2 pe Anglia – SUA. O poți paria GRATIS cu 100 lei CADOU

Unul dintre meciurile rundei, nu neapărat la nivel fotbalistic, dar ca rivalitate între țări și entuziasm la nivelul suporterilor. Anglia pleacă drept mare favorită, dar Statele Unite au jucat un fotbal plăcut cu Țara Galilor și ar putea surprinde din nou. Pariem pe rezultat și interval de goluri.

Anglia a început cu o victorie clară, 6-2 contra Iranului, meci în care a înscris aproape oricine numai Harry Kane nu, vârful și golgheterul echipei. Poate se va revanșa astăzi în fața unui adversar puțin mai solid. Bellingham, Saka de două ori, Sterling, Rashford și Grealish au marcat pentru britanici. Cum în celălalt meci a ieșit egal, o victorie o califică matematic pe Anglia în optimi, cu o rundă rămasă. 

Echipa probabilă Anglia:
Pickford – Stones, Maguire, Shaw, Trippier – Rice, Bellingham, Mount – Sterling, Saka, Kane

CU ACEASTĂ PROMOȚIE PRIMEȘTI 100 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI CREEZI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Statele Unite ale Americii s-au prezentat ca o echipă demnă de Campionatul Mondial. A jucat un fotbal plăcut cu Țara Galilor, ceva cu care foarte puține echipe se pot lăuda până acum. Finalul de meci a fost unul sufocant, pentru că galezii au cam dominat și au egalat în cele din urmă. Să vedem dacă acest lucru le-a tăiat din elan și se vor apăra acum tot meciul cu englezii. Timothy Weah, fiul fostului Balon de Aur, George Weah, a înscris golul din primul meci. Chiar dacă echipa a fost curajoasă, lipsa de experiență a jucătorilor și-ar putea spune cuvântul astăzi.

Echipa probabilă SUA:
Turner – Ream, Zimmerman, Robinson, Dest – Adams, McKennie, Musah – Pulisic, Weah, Sargent

Anglia va domina posesie, dar SUA are jucători buni de contraatac și dacă nu va fi atentă, va fi pedepsită. Cu Maguire în teren cresc șansele de a marca pentru adversari, deci nu este deloc exclus ca americanii să puncteze pe tabelă. Totuși, echipa lui Southgate este la un nivel mult mai înalt și s-a văzut în primul meci o determinare mult mai mare decât am văzut în Nations League. Cum ar fi un 3-2 spectaculos pentru ultimul meci al zilei? Pariem pe o victorie a englezilor și că vor fi între două și 5 goluri în meci. 

100 DE LEI PARIU GRATUIT TE AȘTEAPTĂ ACUM FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI FACI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Pontul redacției:
Anglia – SUA- 1 și 2-5 goluri, Cota: 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE