Skip to content

COTA 2 de la Andrei Belciug pe La Liga și Ligue 1

Salutări! După o zi de câștiguri, am zis să nu mai forțez cotă mare și astăzi pentru că și așa nu sunt prea multe meciuri, plus că la tenis nu mă mai bag câteva zile. Două șanse duble pe bilet, în favoarea echipelor mai valoroase. Biletul e simplu din punctul meu de vedere, dar să vedem ce au de gând jucătorii din teren.

Se dă startul în La Liga pe Estadio el Sadar din Pamplona cu meciuri dintre Osasuna și FC Sevilla. Osasuna a avut un sezonul trecut cât se poate de liniștitor, echipa a stagnat în prima jumătate a clasamentului pe parcursul întregului campionat, fără emoții de retrogradare, dar de asemenea destul de departe de cupele europene. Moi Gomez de la Villarreal este singurul transfer notabil, în rest nu s-a schimbat prea mult formația. Asta arată că sunt mulțumiți cu locul 10 de anul trecut și nu i-ar deranja un sezon identic. Tripleta de atac Budimir – Avila – Ruben Garcia poate fi periculoasă, dar Sevilla este o echipa care știe să e apere și eventual să conserve un rezultat. Osasuna n-a excelat pe teren propriu până acum, sper să nu o facă nici astăzi.

Sevilla și-a vândut ambii fundași centrali în această vară, pe Diego Carlos la Aston Villa și Kounde la Barcelona. In loc i-au luat pe Marcao de la Galatasaray și Alex Telles ca fundaș lateral. Par puțin mai nepregătiți față de sezonul trecut, însă Lopetegui are mulți mijlocași defensivi care pot suplini plecările. Delaney, Gudelj și Fernando pot asigura apărarea cu brio dacă este nevoie de serviciile lor. In atac doar Isco este nou la echipă, dar poate fi o șansă de a se relansa în fotbalul mare, pentru că are calitățile necesare. Ocampos, Papu Gomez, En-Nesyri, Rafa Mir, Munir, Jesus Corona, Lamela și de ce nu, Rakitic, sunt jucători care pot marca oricând și ar trebui să copleșească apărarea Osasunei în câteva rânduri. 

Sevilla începe mereu bine campionatul, iar la finalul turului pare că se poate bate la titlu. Mă aștept să învingă în această deplasare, dar vreau să acopăr și un egal, în cel mai rău caz.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. PENTRU A LE OBTINE, TREBUIE SA TE INREGISTREZI LA LASVEGAS PRIN ACEST LINK. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE.

A doua etapă din Ligue 1 va începe cu meciul dintre Nantes și Lille. Nantes a câștigat anul trecut Cupa Franței, iar în urmă cu 2 săptămâni a jucat Supercupa în care a fost umilită de PSG cu 4-0. In prima etapă a urmat un 0-0 sec cu Angers. Din numele cunoscute, doar Moussa Sissoko s-a alăturat lotului, destul de puțin. A rămas cam aceeași echipă din sezonul anterior, însă nu la fel de în formă.

Lille a fost extrem de activă pe piața transferurilor și valorează în acest moment dublu față de adversari. Bayo, Ismaily, Diakite și Cabella sunt cele mai sonore transferuri realizate, iar acel Bayo, alături de Jonathan David, Bamba și Weah pot pune mare pericol la poarta lui Lafont. Botman, Amadou Onana, Renato Sanches și Celik au părăsit echipa în schimbul a exact 100 de milioane de euro. Noul antrenor, Paulo Fonseca, a început mandatul cu dreptul, în victoria 4-1 acasă cu Auxerre.

Lille este mai bună, are rezultate pozitive în întâlnirile cu Nantes și are aspirații mai mari. Nu cred că poate această deplasare.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Cota 2.04 a lui Andrei Belciug:
Osasuna – Sevilla- X2, cota 1.38
Nantes – Lille- X2, cota 1.48

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE