Skip to content

COTA 10 propusă de Andrei Belciug pe seara de Champions League. O puteți paria GRATIS cu 56 de lei cadou

Salutări, comunitate! Săptămâna aceasta mă mut pe fotbal unde am dat multe ponturi bune zilele acestea. La tenis pe US Open ies toate pe dos, nu le pot anticipa. O dată am pus pe Nadal și fix atunci a pierdut, fiind neînvins tot anul la Grand Slam-uri.

Să trecem la bilet. Cota 9.88 pe 4 meciuri din Liga Campionilor. Eu am încredere în ele, dar fiind prima etapă, se mai pot întâmpla surprize, de asta am jucat un singur solist, în rest pe goluri.

Dinamo Zagreb – Chelsea. Croații sunt o nucă tare de spart, mai ales când joacă în curtea proprie. Au trecut ușor prin tururile preliminare unde au marcat, dar și primit foarte mult. Au mulți jucători rapizi în atac, care o pot surprinde pe Chelsea care nu este deloc într-o formă bună în Premier League. Englezii abia au reușit să o învingă pe West Ham cu 2-1 în weekend, dar putea fi 2-2 dacă arbitrul valida golul perfect valabil a lui Cornet pe final de meci. Chelsea a fost eliminată de Real Madrid în sferturi anul trecut, după o dublă manșă nebună. Dinamo cu siguranță poate marca în acest meci.

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Celtic – Real Madrid. Despre acest meci și următoarele două, avem avancronici separate unde puteți găsi mai multe informații și cote mai mari. Pe scurt, Celtic este „pe val” după 4-0 cu Rangers în Premiership, dar acum vorbim de un adversar de cu totul alt nivel. Spaniolii ar trebui să învingă, dar în euforia de pe Celtic Park, nu este chiar exclus ca gazdele să marcheze și ele două goluri, dar sunt aproape convins că Real o va face. Să marcheze două goluri, apoi nu mai contează dacă și câștigă.

Sevilla – Manchester City. Sevilla e la pământ în acest start de sezon. Are un singur punct în 4 etape de La Liga, jucători lipsă mai ales în apărare unde are mijlocași pe post de fundași. A primit 3 goluri de la Barcelona în weekend și ar trebui să primească cel puțin tot atâtea și cu Man City. Englezii au ca principal scop câștigarea Ligii, iar Sevilla este primul adversar care îi stă în cale. Foden, De Bruyne și Haaland vor face ravagii în careul advers și n-au cum să nu câștige cu cel puțin două goluri marcate.

PSG – Juventus. Echipa stelară a francezilor este pregătită să facă o figură frumoasă în această ediție. In campionat au arătat extrem de bine, cu Mbappe, Neymar și Messi în mare formă. Cam 1-3 goluri ar trebui să marcheze într-un meci cu un adversar care se va mulțumi să se apere. Juventus nu este tocmai echipa din anii din urmă când ajungea și în finala Ligii, dar rămâne o echipă mare. Va fi greu fără Di Maria, dar vârful Vlahovic poate marca oricând un gol. Cine vrea să joace mai la siguranță, poate juca 2-4 goluri în meci, dar diferența de cote este mult prea mare pentru a nu pune că marchează și italienii.

PROFITA ACUM DE O SUPER PROMOTIE. ITI OFERIM 56 DE RON PE CARE SA-I JOCI PE ACEST BILET. PARIAZA GRATIS. DOAR PRIN ACEST LINK

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 9.88

Dinamo Zagreb – Chelsea- ambele marchează sau peste 2.5 goluri, cota 1.47

Celtic – Real Madrid- peste 1.5 goluri oaspeții, cota 1.60

Sevilla – Manchester City- 2 și peste 1.5 goluri, cota 1.50

PSG – Juventus- 2-4 goluri și ambele marchează, cota 2.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE