Skip to content

COTA 10 propusă de Andrei Belciug pe duminică

Salutări! Ce rezultate am avut ieri în campionatele de top… am numărat 7 surprize numai aruncând acum o privire peste ele. Poate că astăzi voi avea mai mult noroc cu acest bilet. Nu îmi place neapărat că am jucat atâtea meciuri, dar luate individual, am încredere în ele. Nu trebuie să le jucați neapărat pe toate, evident. Mai aveam pe bilet la Rapid – CFR, 1-3 goluri în meci, dar l-am scos pentru că se va termina mult mai târziu decât celelalte.

Nantes – Clermont
Gazdele au avut meci joi în Europa League și oricum are rezultate foarte slabe în acest sezon. Clermont este o echipă plăcută care știe să marcheze și sper să o facă și azi. Oaspeții au 6 puncte avans în clasament și sunt în prima jumătate. Putem vedea chiar o victorie a lor.

Real Madrid – Girona
Real a pierdut primul meci oficial din noul sezon în deplasarea de la Leipzig, dar într-un meci în care au jucat extrem de slab, fără multe dintre vedete. Nu văd cum ar putea acum să nu câștige acasă cu o nou-promovată care mai e și din Catalunia; ar trebui să le marcheze vreo 3 goluri.

Lorient – Nice
Gazdele riscă să pice de pe podium dacă nu scot punct din acest meci, iar acum după două egaluri, trebuie să atace și să marcheze. Nice este în a doua parte a clasamentului, a avut și meci în cupele europene, nu văd cum ar scăpa fără gol din această deplasare incredibil de grea.

111 ROTIRI GRATUITE + 25 RON PARIU GRATUIT TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA ITI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK

Manchester United – West Ham
Puține goluri s-au marcat în meciurile directe din ultimul timp, West Ham rareori marchează, iar United câștigă la limită. Echipa lui Ten Hag s-a descurcat excelent acasă  în acest sezon cu echipele puternice, iar West Ham este se încradrează acolo, doar că trece printr-o perioadă slabă. Nu știu cum s-ar putea marca de la 4 goluri în sus în acest meci.

Schalke – Freiburg
Schalke este ultima în clasament, cu înfrângeri pe linie în ultimele 5 etape. Freiburg a început runda de pe locul 3, acum este pe 4 și ar trebui să revină pe podium după acest meci. Si înainte ca Schalke să retrogradeze, Freiburg o învingea la scor, la fel ar trebui să fie și acum, o victorie clară pentru echipa oaspete.

Lazio – Salernitana
Romanii câștigă meci după meci în Serie A și sunt pe locul 3. Salernitana a pierdut cu 5-0 și 2-0 ultimele deplasări și nu pare capabilă să pună bețe în roate unei echipe atât de puternice. Anul trecut, Lazio a învins-o cu 3-0 și în tur, și în retur.

Bilbao – Villarreal
Athletic a marcat mult în primele etape, dar s-a potolit de câteva săptămâni și n-a mai câștigat cu nimeni de 5 etape. Villarreal nu pare la nivelul de anul trecut, dar rămâne o formație greu de trecut. Văd un meci echilibrat între două echipe de valori apropiate.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 111 ROTIRI GRATUITE LA JOCUL HALLOWEEN. DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. FARA DEPUNERE

Cota este luată de pe lasvegas.ro

BIletul lui Andrei Belciug în COTA 10.75:
Nantes – Clermont- marchează Clermont, cota 1.40
Real Madrid – Girona- 1 și peste 1.5 goluri, cota 1.39
Lorient – Nice- marchează Lorient, cota 1.34
Manchester United – West Ham- sub 3.5 goluri, cota 1.37
Schalke – Freiburg- Freiburg câștigă minim o repriză, cota 1.50
Lazio – Salernitana- 1, cota 1.52
Bilbao – Villarreal- sub 3.5 goluri, cota 1.32

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE