Biletul Zilei

COTA 10 DIN PATRU MECIURI! IMPORTANT: ai 35 de lei instant sa o pariezi fara depunere!

Salut! Sunt Papillon si astazi am facut un bilet in cota 10 din doar patru meciuri! Asta pe langa cota 2, care este deja pe site.

Foarte important! Ai posibilitatea sa pariezi acest bilet PE LOC fara depunere. Doar da click pe ACEST LINK, inregistreaza-te si la sectiunea bonusuri introdu codul SPORT35. Vei primi INSTANT 35 de lei Pariu Gratuit!

Biletul este acesta:
(Ora 18:00, Suedia) Skovde vs. Orgryte- peste 2,5 goluri, Cota: 1.90
(Ora 18:30, Suedia) Kalmar vs. Sirius- 1, Cota: 1.67
(Ora 20:30, Meci Amical) Fenerbahce vs. Hull- peste 2,5 goluri, Cota: 1.60
(Ora 21:00, Peru) Grau vs. Alianza Lima- peste 2,5 goluri, Cota: 1.95
Cota este 9.90

NU UITA! PRIN ACEST LINK PRIMESTI 35 DE LEI PE LOC, FARA SA DEPUI NIMIC! SI POTI JUCA ACEST BILET DIN BANII CASEI DE PARIURI GETS BET!

Dupa cum vezi, toate cele 4 meciuri arata destul de bine. Cu putin noroc putem bifa acest bilet care ne-ar inmulti de 10 ori investia. Nu e greu, chiar imi pun mari sperante in el. 

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles