Biletul Zilei

COTA 10.71 propusă de Andrei Belciug pe sâmbătă. O poți paria GRATUIT cu 56 de lei

Salutări! Pentru astăzi am pregătit un bilet în cotă 10 pe 6 meciuri din campionatele de top. Ala cum am făcut-o în ultima vreme, le voi trece în ordinea încrederii.

Marseille – Lille.
Aici cota este cea mai mare de pe bilet, dar am și cea mai mare încredere. Marseille a avut meci complicat cu Tottenham în Ligă și l-a pierdut pe final cu 2-0. In campionat joacă excelent și erau pe locul 2 înaintea rundei. Intre timp Lens a învins și a urcat pe 1. Lille este acum pe 6, echipă cu mulți jucători de mare calitate în atac. Marchează și primește multe goluri. Marseille ar trebui să dea un gol pe teren propriu, dar eu cred că o vor face și oaspeții care au marcat în toate meciurile și mereu își creează șanse de gol.

PSG – Brest.
Echipa lui Galtier este de neoprit. A învins-o și pe Juventus în weekend, iar cu Mbappe, Neymar și Messi în atac pot veni 3 goluri și într-un sfert de oră. Brest este o echipă mică, n-are ce pretenții să aibă. Montpellier avea 5-0 la pauză acum 3 etape pe terenul lui Brest, iar acum două etape, i-a dat Rennes 3 goluri, echipă care nu știa să o atace pe Troyes cu un om în plus. Cu toate că parizienii au meci de Champions League miercuri, e cu Maccabi Haifa, nu cred că își fac probleme. Minim 3 goluri marcate de gazde ar trebui să fie o formalitate.

Frankfurt – Wolfsburg.
Gazdele din acest meci au jucat oribil în acest. In ultima etapă de capionat au învins-o cu 4-0 pe Leipzig, dar apoi a venit peste ei Sporting Lisabona în Liga Campionilor și i-a învins acasă cu 3-0. A fost pur scorul cu Leipzig, pe baza formei chiar și mai slabe a aceleia, care între timp a schimbat și antrenorul. Wolfsburg are probleme și în acest sezon. Incă n-au învins pe nimeni dar au ocazia acum. Ar trebui să fie un meci echilibrat, poate cu goluri în ambele porți, dar nu îmi pot pune baza în Frankfurt, așa că merg pe gol marcat de oaspeți.

PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Napoli – Spezia.
Napoli vine după jocul perfect contra lui Liverpool și victoria cu 4-1 împotriva ei. In campionat se descurcă bine unde este în top, iar prospectele sunt pozitive. Spezia are o singură victorie, în prima etapă. Este o echipă care în general se ține bine în fața echipelor de top, cu toate că în cele două meciuri cu Juventus și Inter nu prea i-a ieșit. Napoli, după victoria uriașă de miercuri, nu cred că va face un nou meci perfect împotriva unei echipe arțăgoase. Poate că va învinge, așa ar fi normal, dar mi-e greu să cred că o vor face la mai mult de două goluri diferență.

Leipzig – Dortmund.
Leipzig l-a dat afară pe Tedesco și l-a adus pe antrenorul de anul trecut a lui Dortmund. Nu îl văd în stare de multe, nu atât de rapid cel puțin. Terzic a creat o echipă eficientă la Dortmund, care a câștigat cu 1-0 trei dintre meciurile de campionat, iar pe Copenhaga a învins-o cu 3-0 în deschiderea grupelor Ligii. Leipzig are jucători buni, dar Borussia este mai bună în acest moment și mă aștept să nu piardă.

Bayern Munchen – Stuttgart.
Da, de acest meci mi-e cel mai frică. Pariez că vor da minim 3 goluri bavarezii. Așa ar trebui să fie, dar simt puțin că parcă nu își găsesc ritmul în ultimele etape. Victoria de la Inter cu 2-0 ar trebui să le crească moralul. La mijlocul săptămânii
viitoare au meci cu Barcelona. Nu cred că nu vor trata serios acest meci, cred că vor încerca să tranșeze rapid meciul. De ce mi-e frică e că nu vor reuși, dar la cât de valoroși sunt jucătorii, oricând există speranțe să vină golurile. Stuttgart nu este într-o mare formă, dar un meci cu Bayern mereu este o ocazie specială. Dacă se respectă calculele, ar trebui să iasă poate încă de la pauză.

BONUS URIAS! 279 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 56 DE LEI. POTI JUCA GRATUIT CEI 56 DE LEI PE COTA 10.71 PROPUSA DE ANDREI. FARA DEPUNERE. DOAR PRIN ACEST LINK

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 10.71:
Marseille – Lille- ambele marchează, cota 1.67
PSG – Brest, peste 2.5 goluri PSG, cota 1.35
Frankfurt – Wolfsburg- marchează Wolfsburg, cota 1.33
Napoli – Spezia- handicap Spezia (+2.5), cota 1.47
Leipzig – Dortmund- X2, cota 1.62
Bayern – Stuttgart- peste 2.5 goluri Bayern, cota 1.50

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles