Biletul Zilei

COTA 1.91 pe FC Botoșani – FC Voluntari

Primul meci al etapei nu se anunță unul foarte spectaculos. Botoșani primește vizita Voluntariului în etapa a 17-a in Superligă. Meciul începe la ora 18:00. Pariem pe șansă dublă și puține goluri.

Botoșani a scos 4 egaluri din ultimele 5 meciuri, plus o victorie, 1-0 cu FC U Craiova. Echipa lui Teja nu se poate spune că a revenit la forma de la începutul sezonului când a fost și pe locul 1 după 5 etape, dar ținând cont că a avut și o serie negativă care a coborât-o în a doua parte a clasamentului, acum și-a găsit o zonă stabilă la mijlocul clasamentului. Este la 4 puncte sub locul 6, dar are un meci mai puțin disputat. Foarte multe egaluri au făcut moldovenii, 7 în 15 meciuri jucate, cu două mai mult decât oricare altă echipă din campionat. 

Echipa probabilă Botoșani:
Pap – Boli, Sadiku, Țigănașu, Sno – Perianu, Ivanov, Zabou – Mailat, Criciuma, Camara

NU POTI RATA ACEASTA PROMOTIE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE

Voluntari suferă și Liviu Ciobotariu trebuie să găsească rapid o soluție pentru a redresa echipa. A pierdut ultimele meciuri 3-0 cu Chindia și 1-0 cu Petrolul. A căzut astfel pe locul 12, la un singur punct peste penultima clasată. Face parte dintr-un grup de 5 echipe despărțite de un singur punct, deasupra codașei Mioveni, care este la 8 puncte în urmă. Are cea mai mică medie de goluri din campionat, 1.81 goluri pe meci și cele mai multe scoruri de 0-0, 3 la număr. 

Echipa probabilă Voluntari:
Fernandez – Armaș, Andres, Maleke – Aliji, Costin, Droppa, Govea – Florea, Rață, Damașcan

Meciurile directe au fost de parte moldovenilor care n-au mai pierdut de 9 meciuri. Acasă, Botoșani a pierdut o singură dată cu echipa ilfoveană, acum 6 ani. Pare să fi găsit antidotul împotriva acesteia și ne așteptăm să nu piardă nici astăzi. Partea mai grea a pariului este la numărul de goluri. Ar trebui să fie un meci echilibrat, iar dacă vor veni goluri, vor fi pe greșeli în apărare. Sperăm la un meci haotic și fără goluri.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Botoșani – Voluntari- 1X și sub 2.5 goluri, Cota: 1.91