🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Biletul Zilei

Concurs in echipa Pontul Nostru. 5 sticle de whisky pentru castigator. Cine ghiceste scorul corect in Finlanda – Romania?

Comunitate. Salutare. Finlanda – Romania a inceput pe Pontulnostru.ro. Avem o provocare de cinci stele pentru Papillon, Andrei Belciug, Florin Vintila, Jojo si Doru Craciun. Cine ne ofera pontul corect + scorul corect pe Finlanda – Romania este rasplatit cu 5 sticle de whisky. Show sa fie. 

Finlanda a început bine grupa de Liga Națiunilor, cu 4 puncte după 2 meciuri, dar apoi au venit două înfrângeri în deplasare cu România și Bosnia. Acum se clasează pe poziția a treia, doar cu șanse teoretice de promovare în Liga A. 

Nordicii sunt mai aproape este de retrogradare în Liga C, poziție pe care acum se află România, cu 3 puncte. Ai noștri au învins-o pe Finlanda pe Stadionul Rapid din Giulești, cu scorul de 1-0, în rest au pierdut fără să marcheze gol cu Bosnia și de două ori cu Muntenegru. 

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

România nu a pierdut niciodată în istoria sa contra Finlandei, în 13 partide directe disputate. Din lotul echipei naționale va lipsi căpitanul Vlad Chiricheș. Nicolae Stanciu este la prima convocare după ce s-a transferat în China în primăvara acestui an, dar probabil nu va fi titular. Andrei Burcă este suspendat.

Conform cotelor de piață, România valorează mai mult de dublu față de adversara sa, 80 de milioane de euro, față de 37 ale finlandezilor. Glen Kamara de la Rangers și Teemu Pukki de la Norwich sunt cei mai importanți jucători ai lor, alături de portarul lui Leverkusen, Lukas Hradecky.

Echipele probabile:

Finlanda
Hradecky – Uronen, Vaisanen, Tenho, Jensen, Niskanen – Lingman, Kamara, Schuller – Kallman, Pukki

România
Ionuț Radu – Rus, Nedelcearu, Bancu, Rațiu – Tudor Băluță, Răzvan Marin, Cicâldău – Tănase, Man, Pușcaș

AI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI NOU JOC DIN ROMANIA. SE JOACA SI FARA DEPUNERE. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pontul Nostru pe Finlanda – Romania:
Florin Vintila: ambele marcheaza, Cota: 1.93. Scor corect: 1-2, Cota: 11.00
Papillon: peste 2.5 goluri, Cota: 2.25. Scor corect: 1-3, Cota: 29.00
Andrei Belciug: X pauză sau final, Cota: 1.69. Scor corect: 0-0, Cota: 8.00
Jojo: peste 3.5 cornere Romania, Cota: 1.60. Scor corect: 1-1, Cota: 5.60
Doru Craciun: 1X si sub 2.5 goluri, Cota: 2.05. Scor corect: 2-0, Cota: 10.00