Biletul Zilei

Club Brugge – FC Porto. Pariem simplu pe primul meci al serii în Champions League

Marea revelație a sezonului, Brugge, o întâlnește acasă pe FC Porto, de la ora 19:45, meci cu miză doar pentru oaspeți. Incercăm un pariu pe rezultat, în cota 1.78.

Brugge are 10 puncte din 12 posibile și nu a primit niciun gol în cele 4 meciuri jucate, deși nu a avut niciun adversar simplu în grupă. Porto este pe locul 2 cu 6 puncte, iar Atletico Madrid și Leverkusen ocupă ultimele două locuri, cu 4, respectiv 3 puncte. Echipa belgiană este deja calificată în optimile Ligii. In ultimul meci de campionat, a condus-o cu 2-0 pe campioana St Gilloise, dar a terminat la egalitate 2-2, deși a jucat din primul sfert de oră cu un om în plus. Rits, Clinton Mata și Sowah sunt indisponibili.

Echipa probabilă Brugge:
Mignolet – Mechele, Boyata, Meijer, Odoi – Onyedika, Vanaken, Nielsen – Olsen, Buchanan, Jutgla

111 ROTIRI GRATUITE + 25 RON PARIU GRATUIT TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA ITI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK

Porto a urcat pe locul 2 în urma dublei victorii cu Bayer Leverkusen, asta după ce înainte de aceste meciuri nu avea niciun punct. In prima etapă, Atletico o învinsese cu 2-1, apoi a urmat șocul rundei, înfrângere acasă pe Dragao, 0-4 contra lui Club Brugge. In weekend, „dragonii” au pierdut marele derby cu Benfica, 0-1. Cu o victorie, și-ar asigura calificarea în optimi, dar o înfrângere ar pune-o într-o ipostază în care a mai fost anul trecut, și anume meci decisiv pentru calificare cu Atletico, pe care atunci l-a pierdut. Pepe este accidentat, Joao Mario este suspendat.

Echipa probabilă Porto:
Costa – Carmo, Cardoso, Sanusi, Aquino – Eustaquio, Uribe, Galeno, Otavio – Evanilson, Taremi

Niciuna dintre echipe nu ar trebui să forțeze. Brugge este deja calificată, iar pentru Porto un egal nu ar fi rău, pentru că totul s-ar decide în ultima etapă pe teren propriu. Meciul se joacă și cu 2 ore înaintea lui Atletico – Leverkusen și chiar nu avem motive să credem că portughezii vor forța, având deja două puncte avans față de locul 3. Să nu ne mire un meci pașnic încheiat cu 0-0 sau 1-1.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 111 ROTIRI GRATUITE LA JOCUL HALLOWEEN. DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. FARA DEPUNERE

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Club Brugge – FC Porto- X pauză sau final, Cota: 1.78