Skip to content

Cine i se alătură CFR-ului în turul 3 Conference League? Iată pe cine am pariat noi la meciurile lui FCSB, Sepsi și Craiova

Seară importantă pentru fotbalul românesc. Putem merge cu 4 echipe mai departe, ceea ce ar fi un rezultat excelent. Orice eliminare ar fi de neconceput, mai ales din prisma adversarelor mai slab cotate. Totuși, fotbalul nu se joacă pe hârtie și trebuie să fim atenți pe ce ne pariem banii, mai ales în această competiție plină de surprize. Echipa Pontulnostru vine cu 3 sugestii în cote bune.

Sepsi deschide ziua pentru echipele românești, în deplasarea din Slovenia cu cei de la Olimpija Ljubljana. In tur, jucătorii lui Cristiano Bergodi au făcut show, au întors scorul de la 0-1 pentru a câștiga 3-1. Astfel, au luat o opțiune serioasă în vederea calificării, dar covăsnenii trebuie încă să fie precauți pentru că vorbim de doar două goluri avantaj în fața unei echipe slovene de top. Ieri, CFR Cluj n-a putut câștiga în Andorra, chiar nici un meci nu este simplu pentru formațiile noastre. Sepsi a arătat maturitate în joc și nu credem că se pune problema pierderii calificării. Probabil ambele echipe vor marca din nou.

EXCLUSIV! 100 lei Pariu Gratuit + 123 Rotiri Gratuite la verificarea contului. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK

FCSB îl are acum pe Nicolae Dică pe banca tehnică după ce Toni Petrea și-a dat demisia în urma înfângerii cu Rapid de duminică. Acest meci a fost al treilea din tot atâtea jucate în noul sezon în care bucureștenii nu au învins. Au un singur punct în campionat după 2 meciuri, iar în turul de la Tbilisi cu Saburtalo, au pierdut cu 1-0 fără să arate vreo idee de joc. Este un meci cu o miză imensă, în special din punct de vedere financiar, de aceea orice alt rezultat decât victoria nu poate fi luat în calcul. Florin Tănase se transferă în China și nu va juca acest meci. Ne bazăm mai mult pe experiența echipei și anvergura clubului în comparație cu o echipă de pe locul 5 în Georgia înființată acum 23 de ani, care abia „scoate capul” în fotbalul european. Aceștia au avut rezultate bune și în campionat pe teren propriu, dar în deplasare nu dau deloc același randament. Ai noștri se vor arunca încă din primele minute în atac, altă soluție nu par să mai aibă.

Universitatea Craiova are cota doar 1.10 la calificare cu albanezii de la Vllaznia, cu care au remizat 1-1 în meciul tur. Andrei Ivan a deschis scorul din penalty în prelungirile primei reprize, apoi la 5 minute după reluarea partidei, s-au văzut egalați. Trei meciuri au jucat în noul sezon și au obținut 3 egaluri, în campionat cu Sepsi și U Cluj, plus turul din Albania. Locul 5 din ultimul sezon în campionatul intern n-ar trebui să aibă vreo șansă contra Craiovei pe „Ion Oblemenco”. Diferența de valoare dintre cele două loturi este destul de mare și ar trebui să se vadă asta. Credem că oltenii vor încerca să marcheze cât mai repede și să ia un avantaj cu care să stea fără prea multe griji către final. Așadar, 1 pauză / 1 final ar fi propunerea noastră, dar pentru că diferența de cote e foarte mică, mergem doar că ai noștri vor conduce la pauză, pentru mai multă siguranță.

ITI OFERIM UN PARIU FARA RISC DE PANA LA 100 DE RON DACA BILETUL TAU ESTE PIERZATOR. TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Meciurile încep la 20:00 și 20:30. Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Recomandările redacției:
Olimpija – Sepsi- X2 și peste 1.5 goluri, Cota: 2.00
FCSB – Saburtalo- FCSB se califică, Cota: 1.51
Univ. Craiova – Vllaznia- 1 pauză, Cota: 1.84

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE