Biletul Zilei

CFR Cluj și Sepsi caută calificarea în play-off-ul Conference League. Recomandările noastre

Primele două meciuri ale serii pentru echipele românești le au în prim plan pe CFR contra bielorușilor de la Soligorsk și Sepsi în deplasarea din Suedia cu Djurgarden. Ambele vor începe la ora 20:00.

CFR Cluj are 4 meciuri la rând în care nu a pierdut, după un start total eșuat de sezon. In campionat au preluat deja conducerea, cu 9 puncte în 4 etape, la egalitate cu Rapid. In turul din Belarus, campioana României a obținut doar un 0-0, dar după cursul jocului, Dan Petrescu părea că și-a dorit acest rezultat. Acum la retur, este clar că nu mai pot juca la egal și vor trebui să mai și atace. Șahtior Soligorsk este o echipă bună pentru nivelul campionatului intern, dar în cupele europene e altceva, aici au demonstrat în mai multe rânduri că nu pot face față. Echipa clujeană o știm, dacă marchează, se va închide. Mai ales pentru un joc cu miză atât de mare, mai mult de 1-2 goluri nu vor marca.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Sepsi Sf. Gheorge este însă sortită eșecului. După un start fulminant de sezon, echipa lui Bergodi s-a stins și n-a câștigat în ultimele 4 meciuri. Până și în turul precedent au avut emoții de calificare după ce învinseseră cu 3-1 acasă pe Olimpija Ljubljana. In deplasare au pierdut cu 2-0 dar au învins la penalty-uri. De atunci, covăsnenii nu s-au mai apropiat de victorie. In turul cu Djurgarden, au fost învinși categoric deși jucau acasă. Era la un moment dat și 0-3, dar s-a terminat 1-3. Scorul nu este chiar imposibil de întors, dar dacă luăm în seamă forma lor comparativ cu cea a suedezilor care câștigă tot și în cupe, și în campionat, misiunea este aproape imposibilă. Au făcut totuși un mic pas greșit ultima etapă în campionat, doar 0-0 la o echipă mult mai slab clasată. Acasă este nemiloasă, 8 meciuri, 7 victorii și doar 4 goluri primite. Sepsi trebuie să atace pentru că nu are de ales, iar Djurgarden va avea destule oportunități de a o pedepsi. Pariem pe o nouă victorie a lor.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Recomandările redacției:
CFR Cluj – Șahtior Soligorsk- 1 și sub 4.5 goluri, Cota: 1.78
Djurgarden – Sepsi- 1, Cota: 1.72