Biletul Zilei

Cat de aproape! Doru Craciun a pierdut ieri biletul in Cota 57 la doua goluri. Astazi forteaza in COTA 60

Comunitate! Salutare. Ieri am fost foarte aproape de o lovitura de senzatie. Bieltul in cota 57 l-am ratat la doua goluri. Ahhhh!!!! Southampton – Arsenal – X2 si Fiorentina – Venezia 2-6 goluri. La mustata…

O sa tot incercam astfel de “bombe”.  Pentru relaxare am jucat un bilet in Cota 60. Va invit sa-l urmariti si poate sa-l jucati…

Nu recomand sa se parieze mai mult de 50 RON pe astfel de bilete. Vorbim de o Cota 60. Iti trebuie mult noroc sa bifezi astfel de bilete, dar uneori merita incercate. 

Am mers pe 10 evenimente. Multe meciuri pe bilet. Pe undeva m-am si saturat sa joc bani multi pe cote mici si atunci ma relaxez si cu astfel de incercari. 

ATENTIE! PROMOTIE EXCLUSIVA SI FARA DEPUNERE. AI 250 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK 

Nu cred ca are rost acum sa va argumentez fiecare pont de pe bilet. Aceste variante tin in proportie de 99% doar de sansa. 

Din cele 10 meciuri puteti sa va formati si alte bilete. Totul depinde de voi. Nu este nimeni obligat sa parieze exact asa cum am facut-o eu. Si inspiratia voastra poate sa faca diferenta.

Eu sper ca acest bilet sa ne dea o mana de ajutor. 

Pumnii stransi si Pariati Responsabil. 

AI CADOU 250 DE ROTIRI GRATUITE. SUNT FARA DEPUNERE! DOAR TREBUIE SA ITI FACI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK

Biletul in COTA 60 jucat de Doru Craciun.
Newcastle – Leicester – 1X, Cota: 1.37
Leverkusen – Leipzig – ambele marcheaza, Cota: 1.57
PSG – Marseille – 3-6 goluri, Cota: 1.57
Bilbao – Celta – peste 7,5 cornere, Cota: 1.40
Sporting – Benfica – intre 2-6 goluri, Cota: 1.30
Sparta P – Slovacko – peste 8,5 cornere, Cota: 1.50
Hacken – Goteborg – intre 2-6 goluri, Cota: 1.30
CFR Cluj – FCSB – peste 8,5 cornere, Cota: 1.80
Giresunspor – Besiktas – ambele marcheaza, Cota: 1.75
Lyon – Bordeaux – intre 3-6 goluri, Cota: 1.60

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles