Biletul Zilei

Câștigă fără să investești. Ai un pariu Gratuit de 56 de lei pe COTA 2.13 la Dortmund – Hoffenheim

Etapa a 5-a din Bundesliga începe pe Signal Iduna Park cu meciul dintre Borussia Dortmund și Hoffenheim, două echipe care ne-au obișnuit cu spectacol în ultimele sezoane. De aceea, pariul meu este oarecum contraintuitiv, dar am destule motive să cred că nu se vor marca „o căruță” de goluri.

Dortmund joacă extrem de eficient și precaut în acest start de sezon sub conducerea lui Edin Terzic. Are 3 victorii în 4 etape, cu victorii cinice, mai degrabă inspirate de la Atletico Madrid decât din Bundesliga. Pe Leverkusen a învins-o cu 1-0, iar pe Freiburg cu 3-1 deși a fost condusă și n-a jucat aproape nimic 3 sferturi din meci. Singura înfrângere a fost în acel meci cu final șocant contra lui Werder. Galben-negrii conduceau cu 2-0 în minutul 89, dar au pierdut cu 3-2, acasă contra unei nou-promovate. Așa ceva rar se vede indiferent de nivel, de aceea îl consider un accident, pentru că a poi a mers la Berlin pentru meciul cu Hertha și a revenit la normal, câștigând cu un nou 1-0. Sunt mulți absenți în atac, pe lângă plecarea lui Haaland din vară. Haller, Malen, probabil și Adeyemi vor fi indisponibili. Dahoud lipsește și el de la mijloc. Reus, Brandt și Modeste vor trebui să vină cu golurile care să aducă cele 3 puncte. In defensivă, Hummels și Schlotterbeck s-au descurcat foarte bine în acest start de sezon. 

Echipa probabilă de start Dortmund:
Kobel – Schlotterbeck, Hummels, Guerreiro, Wolf – Ozcan, Bellingham, Bynoe-Gittens – Reus, Brandt, Modeste

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUENRE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Hoffenheim are și ea tot 9 puncte din 4 meciuri. A început slab pe terenul lui Monchengladbach, 1-3, dar a câștigat următoarele 3 partide cu Bochum, Leverkusen și Augsburg. Cu Bochum a fost condusă cu 2-0, dar a revenit și a câștigat cu 3-2. Le lipsesc mulți jucători din apărare: Nsoki, Bikacic și căpitanul Hubner. Din atac, doar Bebou este accidentat. Hoffenheim are și ea un antrenor nou începând cu acest sezon, Andre Breitenreiter, cel care a dus-o pe FC Zurich către titlul de campioană în Elveția, iar după plecarea lui, aceasta este pe ultimul loc în noul sezon. Un antrenor cu experiență si în Bundesliga, care ar trebui să îi facă față unui Dortmund mai valoros, dar cu probleme în joc.

Echipa probabilă de start Hoffenheim:
Baumann – Vogt, Akpoguma, Kabak – Geiger, Promel, Angelino, Samassekou – Baumgartner – Rutter, Kramaric

Intâlnirile directe dintre cele două au adus în general foarte multe goluri în ambele porți, dar nu cred că va mai fi spectacolul de până acum. Terzic nu e Marco Rose sau Lucien Favre din sezoanele trecute și nici nu mai are staruri în atac în afară de Reus, care nu poate nici el să joace singur. Terzic joacă mai ponderat, la prima experiență ca antrenor principal. Sper să vedem un meci echilibrat. 

ITI DAM O COTA 2.13 SI 56 DE RON PE CARE SA-I JOCI PE ACEST BILET. PARIAZA GRATIS.

Pontul lui Andrei Belciug:
Dortmund – Hoffenheim- pauză sau final X, cota 2.13

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles