Skip to content

Canada – Maroc, meci cu miză doar pentru africani. Andrei Belciug pariază în COTA 2.15

Maroc este principala favorită pentru a se califica în optimi chiar dacă este pe locul 2. Pentru meciul cu Canada, pariez simplu pe victoria celei mai solide echipe a grupei până în momentul de față.

Canada a rămas cu impresia artistică la acest Campionat Mondial, dar din păcate pentru ea, este deja eliminată matematic după două etape. In primul meci, cu Belgia, a dominat dar s-a văzut înfrântă cu 1-0. Davies a ratat și un penalty la 0-0. In al doilea meci același Davies a deschis scorul la prima acțiune, dar pe finalul primei reprize, Croația a revenit și a întors rezultatul, pentru un scor final de 4-1. Cum Maroc și Croația au 4 puncte, iar ea 0, nu mai poate ajunge pe locul 2 cu un singur meci rămas. Chiar și pentru a prinde locul 3 este foarte greu, dar cu siguranță că pentru nord-americani, scopul principal este să nu părăsească competiția fără punct câștigat.

Echipa probabilă Canada:
Borjan – Vitoria, Johnston, Miller – Eustaquio, Hutchinson, Davies, Laryea – Hoilett, Buchanan, David

100 DE LEI PARIU GRATUIT TE AȘTEAPTĂ ACUM FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI FACI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

Maroc a obținut aproape tot ce și-a propus până acum. A învins-o etapa trecută pe Belgia cu 2-0, iar în primul meci a scos doar un 0-0 cu Croația, dar a atunci a fost singura echipă care chiar a încercat să facă ceva cu mingea când o avea în posesie. Este o echipă frumoasă, care știe să atace dar și să se apere, cu o linie de fundași de super-clasă. Ziyech și Boufal vin cu creativitatea în ofensivă.

Dacă Maroc nu pierde, se califică indiferent de rezultatul la Croația – Belgia. 

Altfel, dacă Croația câștigă, se califică și Maroc. Dacă iese egal între Croația și Belgia, Maroc are voie să piardă la maxim două goluri diferență pentru a se califica. Dacă Belgia câștigă, Maroc este eliminată (toate acestea în caz că Maroc pierde).

Echipa probabilă Maroc:
Bono – Aguerd, Saiss, Mazraoui, Hakimi – Amrabat, Amallah, Ounahi – Boufal, Ziyech – En-Nesyri

Cele două au mai jucat doar un meci amical în 2016, câștigat categoric de marocani cu 4-0. Pentru Maroc miza este mult mai mare și la cum s-a prezentat până acum, nu are cum să piardă acest meci. Probabil că nu va marca echipa canadiană, dar chiar și dacă marchează unul, Maroc o poate face de două ori. Cu toate că africanilor le ajunge egalul, nu pot juca pentru egal în fața unei echipe căreia îi place să atace. Pariem simplu pe victoria echipei mai bune.

La meciul dintre Croația și Belgia am oferit o cotă de 2.75 pe care o voi juca și pe un bilet separat alături de pontul de aici, pentru o cotă totală de 5.91. Asta pentru cine vrea să riște pe o cotă mai mare.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 100 RON PARIU GRATUIT PE CARE II POȚI PLASA PE CE VREI TU. TREBUIE FOLOSIT CODUL CM100. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul lui Andrei Belciug:
Canada – Maroc- 2, Cota: 2.15

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE