Skip to content

Campioana reia Bundesliga. COTA 1.85 propusă de noi pe Bayern Munchen – Hoffenheim

Prima etapă de după pauza competițională începe cu un super-meci, între două echipe care ar trebui să producă spectacol. Mizăm pe victoria gazdelor, dar și pe numărul de goluri din prima repriză.

Bayern este în cursa de urmărire a liderului Leverkusen, care și-a luat avans de 4 puncte după 16 etape, dar are și un meci mai mult disputat. Dacă învinge astăzi, formația lui Thomas Tuchel s-ar apropia la un singur punct de rivală. Are un bilanț fabulos, mai ales pe Allianz Arena, acolo unde va juca și astăzi. Bayern Munchen a înscris nu mai puțin de 30 de goluri în cele 7 meciuri de acasă și a primit doar 5.
Mazraoui a plecat la Cupa Africii și Min-Jae la Cupa Asiei. Gnabry, Bouna Sarr sunt accidentați. Laimer și de Ligt ar putea reveni pe teren după accidentări.

Echipa probabilă Bayern:

Neuer – Upamecano, de Ligt, Davies, Laimer – Goretzka, Kimmich – Sane, Coman, Musiala – Kane

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Hoffenheim are un parcurs mult mai bun în deplasare decât acasă. A câștigat 5 din cele 8 vizite pe terenuri adverse, capitol la care doar primele două clasate stau mai bine. Este pe locul 7, în scădere de formă. A câștigat un singur meci din ultimele 7, cu Bochum. Este în zona cupelor europene, pe locul 7, la 3 puncte de Dortmund, prima sub locurile de Champions League.
Samassekou este la Cupa Africii pe Națiuni. Bambase Conte, Marco John și Beirsha sunt alți jucători pe care antrenorul Matarazzo nu se poate baza.

Echipa probabilă Hoffenheim:

Baumann – Brooks, Kabak, Stach, Szalai – Promel, Grillitsch, Skov, Kaderabek – Bebou, Kramaric

Hoffe este una dintre puținele echipe care a pus probleme bavarezilor de-a lungul sezoanelor. Ultimul meci direct s-a încheiat 1-1, în luna aprilie, rezultat care îi putea costa titlul de campioană.
Acum că sunt cu toții odihniți și în urmărirea lui Leverkusen, ne așteptăm la un asalt din partea lui Bayern la poarta adversă și pe lângă victoria ei, mai pariem că se vor înscrie minim două goluri până la pauză, din partea oricărei echipe.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL LA SUPERBET. IȚI POȚI FACE CONT LA EI PRIN ACEST LINK ȘI VEI PRIMI 324 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNDERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE