🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Biletul Zilei

CA LA PRONOSPORT! Am pariat pe un bilet in cota 11, format doar din patru solisti! (Papillon)

Pe langa cota 2, care este deja pe site, simt nevoia sa imi incerc norocul si pe un bilet in cota mai mare.

50 DE ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNERE, LA CEA MAI NOUĂ CASĂ DE PARIURI DIN ROMÂNIA, PRIN ACEST LINK

Patru victorii ale gazdelor si ne inmultim miza de 11 ori! Hai ca nu e deloc imposibil.

Croatia trebuie sa o invinga pe Danemarca daca vrea sa castige grupa. Etapa trecuta a castigat pe terenul Frantei, iar in turul din Danemarca s-a impus cu 1-0. Croatii chiar sunt intr-o forma maxima.

Francezii au imaginea la pamant dupa ultimele meciuri. Astazi au o sansa uriasa sa-si mai spele din rusine. Nu vad cum ar putea sa plece Austria neinvinsa de la Paris.

Cand te uiti pe lotul belgienilor iti dai seama ca sunt capabili sa invinga orice echipa din lume. Diseara au nevoie de toate cele 3 puncte pentru a ramane in lupta pentru sefia grupei. E greu de crezut ca Tara Galilor le va sta in cale.

Lituania, o nationala care nu e chiar de pescari, traieste o adevarata rusine. A mancat bataie si de la Insulele Feroe si de la Luxemburg. Eu cred ca diseara va castiga cu feroezii si isi va lua o prima revansa. 

Biletul pe care am pariat este acesta:
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Croatia vs. Danemarca- 1, Cota: 2.45
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Franta vs. Austria- 1, Cota: 1.42
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Belgia vs. Tara Galilor- 1, Cota: 1.38
(Ora 21:45, Liga Natiunilor) Lituania vs. Insulele Feroe- 1, Cota: 2.25
Cota finala este 10.80

STOP-STOP-STOP!!! AVEM BONUS FĂRĂ DEPUNERE LA CEA MAI NOUĂ CASĂ DE PARIURI DIN ROMÂNIA! DOAR PRIN ACEST LINK

412 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles