Biletul Zilei

Botoșani – Hermannstadt. Jucăm în COTA 2

Ultimul meci din Liga 1 înainte de Campionatul Mondial se va juca în nordul Moldovei, între FC Botoșani și Hermannstadt Sibiu. Ne așteptăm la un meci închis și fără prea multe evenimente notabile, cel puțin în ce privește golurile.

Botoșani a rămas fără antenor, despărțindu-se de Mihai Teja. Alin Bejan va fi pe post de antrenor principal la acest meci. Echipa ocupă locul 12 în campionat și poate cădea pe loc de baraj pentru retrogradare dacă pierde și U Cluj câștigă meciul ei. A pierdut ultimele două meciuri cu 1-0, în Superligă, respectiv Cupa României, cu Voluntari și Mioveni. Ultima victorie a venit acum o lună. Țigănașu este suspendat.

Echipa probabilă Botoșani:
Pap – Sadiku, Boli, Dragu, Sno – Perianu, Zabou, Ivanov – Criciuma, Mailat, Camara

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Hermannstadt este în pericol să piardă poziția de play-off după ce a avut rezultate mai puțin bune în ultimul timp. Este pe locul 5, la egalitate cu FCSB și Petrolul, dar cu golaveraj superior. Sepsi a venit și ea la doar un punct în spate. Până se reia campionatul la începutul lui decembrie, nu poate cădea mai jos de locul 6, dar o etapă mai târziu ar putea să coboare până pe 8, după ce a stat în top 4 aproape tot sezonul.

Echipa probabilă Hermannstadt:
Letica – Antoche, Stoica, Opruț, Butean – Răuță, Biceanu – Balaure, Oroian, Alhassan – Paraschiv

La ultima deplasare, sibienii au câștigat 2-0 cu Mioveni și caută un nou rezultat pozitiv, pe un teren unde nu a câștigat niciun punct în cele 4 meciuri directe, pe Stadionul Municipal in Botoșani. Cu echipa gazdă în degringoladă, Hermannstadt are șansa ei de a pleca acasă cu cel puțin un punct.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Botoșani – Hermannstadt- X2 și sub 2.5 goluri, Cota: 2.02