Biletul Zilei

BOMBA ZILEI! Bilet în COTA 99 exclusiv pe tenis de la Andrei Belciug

Salutări! După ce zilele astea am tot pierdut bilete la câte un gol în meciuri cu ocazii imposibil de ratat, astăzi vreau doar să încerc o „bombă” doar pe intuiție. Nu are rost să îmi bat prea mult capul să analizez meciuri când Nkunku trage direct în portar din 10 metri cu toată poarta în față sau Eze dă pasă la Ramsdale în ocazie 1 la 1… trecem peste.

Mă mut pe tenis, aici măcar îmi mai iese. Am 14 evenimente pe bilet, șansele nu sunt foarte mari să iasă toate, dar merge să mai încerc și așa ceva din când în când. Voiam să dau un bonus dublu, 20 de meciuri, dar n-am găsit atâtea cote în care să am destulă încredere și n-am vrut să bag de umplutură și să regret în caz că mă scoate unul dintre ele.

Meciurile se vor juca luni și marți, 6 sunt la masculin și 8 la feminin. Nu le-am ales la întâmplare, am evitat multe cote mici pe favoriții în care n-am încredere, cum ar fi Tiafoe sau Teichmann. Puteți selecta doar ce vă place de pe bilet. Multă baftă!

POTI PARIA BILETUL FARA SA DEPUI VREUN LEU. DESCHIDE-TI CONT LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 299 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT.

Biletul lui Andrei Belciug:
Ostapenko – Kalinina- 1, cota 1.47
Haddad Maia – Trevisan- handicap game-uri (-2.5)H1, cota 1.33
Kvitova – Riske- handicap game-uri (-5.5)H2, cota 1.40
Giorgi – Răducanu- peste 18.5 game-uri, cota 1.36
Bondar – Mertens- peste 18.5 game-uri, cota 1.50
Cornet – Garcia- minim un set Garcia, cota 1.25
Krejcikova – Ka. Pliskova- minim un set Pliskova, cota 1.36
Bencic – Martincova- 1, cota 1.28
Wawrinka – Ruusuvuori- 2, cota 1.33
Cilic – Coric- 1, cota 1.60
Carreno Busta – Berrettini- 2, cota 1.40
Goffin – Ramos Vinolas- 1, cota 1.40
Shapovalov – De Minaur- minim un set De Minaur, cota 1.28
Karatsev – Cressy, minim un set Karatsev, cota 1.55
COTA TOTALĂ: 99

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles