Biletul Zilei

Boierie! Ieri a incasat 2.189 RON, astazi joaca pentru 2.556 RON. Forta Florin Vintila!

Comunitate! Salutare. Cine a mers ieri pe inspiratia lui Florin Vintila a bagat bani in buzunare. Biletul propus de prietenul nostru a fost castigator. Florin s-a ales cu 2.189 de RON. Felicitari si asteptam o bere. 

CODUL BILETULUI CASTIGATOR DE IERI: 8929-1P2A5M

Florin si-a ales si tinta principala de astazi. Un posibil castig de 2.556 RON. Biletul se joaca in patru evenimente, cote rezonabile. Pe bilet regasim doar meciuri din fotbal: pariuri pe goluri, un solist si un eveniment pe cornere. 

50 de lei sunt ai tai in fiecare saptamana, timp de 10 SAPTAMANI. Cum sa ratezi un asemenea Bonus? Inregistreaza-te ACUM prin acest LINK

Ii tinem pumnii stransi lui Florin. Merita sa castige si astazi. 

Aveti incredere in cele patru selectii? Puteti incerca si voi acest bilet. Florin a plasat 500 de RON. Asta NU inseamna ca si voi trebuie sa plasati aceeasi suma. Trebuie sa jucati atat cat va permiteti sa pierdeti la pariuri. 

Biletele noastre NU garanteaza eventuale castiguri. Noi NU suntem tipsteri. 

Multa bafta si Pariati Responsabil.

550 de lei in plus pentru pariuri. Profita de Bonusul de Bonusul de Bun Venit de la Betfair. Trebuie doar sa te inregistrezi prin acest LINK.

Biletul jucat de Florin Vintila
Salzburg – Bayern Munchen – 2 si peste 1.5 goluri, Cota: 1.50
Atl. Madrid – Levante – 1-3 goluri in prima repriza, Cota: 1.42
Smyrnis – Panathinaikos – 2, Cota: 1.60
Sheffield Wed. – Accrington – peste 9.5 cornere, Cota: 1.50
COTA TOTALA: 5.11

MIZA: 500 RON

EVENTUAL CASTIG: 2.556 RON

COD BILET: 8926-18JSPC

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles