Biletul Zilei

Biletul zilei pariat de echipa Pontul Nostru. Astazi jucam in COTA 3.88!

Comunitate! Salutare. Incepand de astazi avem o noua surpriza pentru cei care ne urmaresc activitatea. Membrii echipei Pontul Nostru au acceptat provocarea de a oferi cate un bilet special in fiecare zi. 

Despre ce este vorba? Papillon, Jojo, Florin Vintila si Doru Craciun vor oferi fiecare cate o recomandare pe meciurile zilei. Toate cele patru sugestii vor alcatui “Biletul Zilei pariat de echipa Pontul Nostru”. 

Noi speram si credem ca vor fi multe zile in care toate cele patru recomandari vor fi bifate si automat “Biletul Zilei” v-a fi castigator. 

In acelasi timp suntem si realisti. Aceasta strategie nu garanteaza castiguri zilnice, dar este o varianta in care noi avem incredere pe termen lung. 

Biletul zilei este jucat pe SUPERBET!

Pariaza GRATIS acest bilet. Inregistreaza-te la SUPERBET prin acest link si ai 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri Gratuite. FARA DEPUNERE

Ne-am indreptat astazi atentia catre un bilet in Cota 3.88. Avem trei evenimente pe fotbal si un meci din tenis. Nu am vrut sa fortam cote mari. NU acesta este obiectivul nostru. Noi nu vrem sa facem experimente. Important este sa castigam. 

Ramane la alegerea voastra daca jucati sau nu acest bilet. 

Atentie si la sumele plasate. Noi NU suntem tipsteri. Noi doar va prezentam biletele jucate de noi. 

Pariati Responsabil!

ATENTIE! Puteti juca GRATIS acest bilet si fara depunere. Aveti 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri gratuite la Superbet daca va INREGISTRATI prin acest LINK.

COTA 3.88
Lecce – Cittadella – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
TENIS: Sabalenka – Teichmann – 1, Cota: 1.42
Burnley – Tottenham – oaspetii castiga minim o repriza, Cota: 1.45
Fulham – Peterborough – peste 2.5 goluri, Cota: 1.45

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles