Biletul Zilei

Biletul pe sâmbătă a lui Andrei Belciug în COTA 8.59

Salutări! Avem multe meciuri azi, ca în orice zi de sâmbătă când se joacă în campionatele tari, dar am găsit foarte puține meciuri în care să am cât de cât încredere. Eu am selectat câteva, puteți juca doar cele care vă plac. Cota totală ajunge la 8.59 din 6 meciuri. Le-am pus în ordinea încrederii. Toate se joacă în intervalul 16:30 – 19:30.

Mioveni – FC U Craiova
Echipa lui Croitoru are un sezon mult mai bun decât al argeșenilor, iar eu sper să se confirme în această seară că au echipa mai bună. Cu Bauza, Sidibe în atac, ar trebui să plece ca favoriți. Etapa trecută au pierdut la Voluntari jucând cu un om în minus mai bine de o repriză și nu își permit un nou insucces. Mioveni e penultima, cu o singură victorie în 11 etape și n-o văd câștigând chiar acum.

Crystal Palace – Chelsea
Venirea lui Graham Potter sper să se facă simțită acum după pauza echipelor naționale, iar Chelsea să un fotbal mai de calitate, pentru că au jucători capabili de asta. Palace nu traversează nici ea o perioadă grozavă și cred că va ieși la atac. Undeva la 2-3 goluri cred că vor fi în acest meci, nu știu în poarta cui, poate a ambelor.

Freiburg – Mainz
Freiburg este o echipă foarte puternică în ultimele două sezoane, actualul loc 4 din Bundesliga, cu a doua cea mai bună apărare. Are 2 de 0-0 consecutiv, cu Gladbach și Hoffenheim, iar acum e timpul să vină și victoria pe teren propriu, dar nici un egal nu mă deranjează. Mainz este la jumătatea clasamentului, s-a descurcat bine în deplasare până acum, contrar așteptărilor, dar contra unor echipe inferioare lui Freiburg. Chiar nu o cred că echipa gazdă poate pierde aici.

SUPER-PROMOTIE. PRIMESTI ACUM 222 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 50 DE LEI, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Inter Milano – Roma
Inter are teren de recuperat față de echipele fruntașe, fiind abia pe 7. Roma este cu un loc mai sus și cu un punct mai mult. Egalul n-ar trebui să mulțumească prea mult pe niciuna, dar evident că Inter va fi mai motivată să ia toate cele 3 puncte. Toate scorurile care cred că pot ieși se încadrează în intervalul 2-4 și voi paria așa. Două goluri se vor da, iar de la 5 în sus… doar dacă se dau vreo două cartonașe roșii, dar nici atunci.

Sevilla – Atletico Madrid
Seamănă datele problemei cu meciul de la Milano. Două echipe cu performanțe scăzute în noul sezon, luptă să revină în top. Cred că se vor marca două goluri, poate cîte unul în ambele porți, dar să se dea 5 într-un meci cu Atletico în deplasare, ar fi cam mult, iar cota este mai mult decât generoasă.

Strasbourg – Rennes
Strasbourg nu se apropie de nivelul de anul trecut când au fost la un pas de cupele europene, iar Rennes este echipa mai bună și mai în formă. Lipsește și Ajourque de la gazde, deci rămâne doar Diallo. Sper să nu fie de ajuns pentru a câștiga. Rennes are pretenții de cupe europene, are meci și joi cu Dinamo Kiev în Europa League; nu cred că poate pierde în fața echipei de pe locul 18.

222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE TE ASTEAPTA ACUM LA SUPERBET. DOAR PRIN ACEST LINK SI FARA DEPUNERE

Biletul lui Andrei Belciug, COTA 8.59:
Mioveni – FC U Craiova- X2, cota 1.42
Crystal Palace – Chelsea- peste 1.5 goluri, cota 1.35
Freiburg – Mainz- 1X, cota 1.33
Inter Milano – Roma- 2-4 goluri, cota 1.53
Sevilla – Atletico- 2-4 goluri, cota 1.62
Strasbourg – Rennes- X2, cota 1.36

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles