Biletul Zilei

BILETUL PE CORNERE: cota 9.00 din doar patru meciuri (Papillon)

Arata prea bine oferta ca sa nu risc si un bilet astazi. In plus, ultimul bilet pe care l-am jucat, cel in cota 7.70, a fost castigator.

SUPER-PROMOTIE!!! 299 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

Dupa cum vedeti am pariat doar pe meciuri unde sunt implicate echipele nordice. 

Terenuri sintetice, mingea circula mai repede…sanse mari sa iasa de ma multe ori in cornere. In plus, in toate partidele avem favorite clare, deci se va ataca mult. 

Dupa cum stiti si voi, loviturile de la coltul terenului sunt adevarate loterii. Pe langa asta vorbim si de Europa & Conference League. Asadar nu merita sa investim o suma mare. 

Biletul meu arata asa:
(Ora 20:00, Europa League) Malmo vs. Dudelange- peste 9,5 cornere, Cota: 1.85
(Ora 20:00, Conference League) Lillestrom vs. Antwerp- peste 9,5 cornere, Cota: 1.65
(Ora 20:00, Conference League) Viking vs. Sligo Rovers- peste 9,5 cornere, Cota: 1.65
(Ora 20:00, Conference League) AIK vs. Shkendija- peste 9,5 cornere, Cota: 1.75
Cota finala este 8.81

EU AM JUCAT BILETUL LA SUPERBET. DACA NU AI CONT LA EI, PRIMESTI 299 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK!

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles