Biletul Zilei

Biletul Mondial! Cota 4.00, dintr-o singura selectie pe Qatar vs. Ecuador! Putem sa il jucam cu 100 RON fara depunere! (Papillon)

Bun! Astazi incepe cel mai asteptat moment fotbalistic al ultimilor 4 ani. Nu stiu de ce de vreo trei zile ma astept la un meci incrancenat intre Qatar si Ecuador. Sper sa nu ma insel, pentru ca voi risca o suma destul de consistenta pe acest pariu.

URIAȘȘȘ! 100 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

ATENTIE MARE! Cei care nu aveti cont la GET’S BET si va deschideti unul PRIN ACEST LINK  veti primi un pariu gratuit de 100 RON, fara sa depuneti nimic., Da, ati citit bine! 100 de lei romanesti!

Daca, sa spunem ca jucati biletul meu cu cei 100 RON, aveti un posibil castig de 400 RON. Evident, daca luati pariul gratuit, dumneavoastra puteti sa faceti ce vreti cu cei 100 de lei, nu e obligatoriu sa jucati biletul meu. 

Biletul pe care il propun este acesta:
Qatar vs. Ecuador- peste 5,5 cartonase, Cota: 4.00

ALOOOO!!! PUTEȚI JUCA GRATIS COTA MEA CU 100 DE LEI FĂRĂ DEPUNERE, DOAR PRIN ACEST LINK

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles