Biletul Zilei

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 7.64 pe fotbal

Salutări! Plin de surprize la tenis în ultimele două zile, cel puțin pentru mine, și n-am reușit să le evit. Astăzi nici nu m-am mai uitat peste oferta la tenis și am jucat exclusiv pe cupele europene la fotbal. Am două meciuri din Europa League și două din Conference Leauge, pentru o cotă totală de 7.64.

In Luxemburg, Dudelange intră fără mari speranțe în lupta cu Malmo, după 3-0 în tur pentru suedezi. Cu toate acestea, contează orice meci jucat în cupele europene pentru o echipă atât de mică. Malmo nu este deloc într-o formă bună, eliminați din Liga Campionilor de lituanienii de la Zalgiris cu două înfrângeri, fără gol marcat. Nici în campionat nu stau mai bine, sunt abia pe locul 6. Poate interveni și o ușoară relaxare după victoria liniștitoare din tur, iar luxemburghezii sunt capabili să marcheze un gol. A marcat cel puțin un gol în toate meciurile jucate acasă de mai bine de un an, e drept că împotriva unor adversari mai slabi, dar nici Malmo nu este vreo fortăreață.

Slovan Bratislava o întâlnește acasă pe Olympiacos Pireu, cu care a remizat 1-1 în deplasarea din Grecia. Slovan domină campionatul intern în Slovacia și are șansa de a se apropia de grupele Europa League. Din Liga campionilor a fost eliminată de Ferencvaros după ce câștigase în Ungaria. Echipa are potențial, iar Olympiacos e în criză. Trei meciuri oficiale au disputat în noul sezon, o înfrângere și două egaluri. Dar ce înfrângere, 0-4 acasă cu Maccabi Haifa. Nu sunt intrați în ritm și cred că slovacii sunt capabili să marcheze și de ce nu, chiar să se califice.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. PENTRU A PUNE MANA PE ELE, TREBUIE SA TE INREGISTREZI LA LASVEGAS PRIN ACEST LINK. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE.

In Conference League, Hapoel Beer Sheva are returul cu Lugano, pe care a învins-o cu 2-0 în Elveția. Beer Sheva este vicecampioana Israelului. Este la a doua rundă preliminară pe care îl joacă. Au mai trecut de Dinamo Minsk cu o dublă victorie și n-au avut nici emoție în privința calificării. Acum au câștigat turul și cu Lugano, iar elvețienii chiar nu par capabili să poată pune probleme câtă vreme nici acasă n-au putut marca, deși o făceau în mai toate meciurile interne. Israelienii sunt prea puternici și cred că se vor impune și la retur, poate cu un nou 2-0.

Dundee United a produs surpriza în tur învingând cu 1-0 marea favorită pentru calificare, AZ Alkmaar. Scoțienii au obținut scorul dorit, dar este un avantaj de un singur gol de ajuns pentru calificare în dauna olandezilor? Eu zic că nu. Alkmaar este o echipă în formă, cu jucători mult mai valoroși, iar acum acasă nu cred că le vor mai da șanse celor de la Dundee, care au început cu un singur punct obținut în primele două etape de campionat. Invinși în tur, olandezii au o cotă doar de 1.29 la calificare, dar eu plusez și cred că se vor califica încă din timpul regulamentar cu o victorie la cel puțin două goluri diferență. Un 3-0 prin minutul 70 ar fi liniștitor, dar totodată și un scor normal.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ SI FARA DEPUNERE

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei Belciug:
Dudelange – Malmo- gazdele marchează, cota 1.61
Slovan Bratislava – Olympiacos- gazdele marchează, cota 1.40
Hapoel Beer Sheva – Lugano- 1, cota 2.03
AZ Alkmaar – Dundee Utd- handicap AZ Alkmaar(-1.5), cota 1.67
Cota totală: 7.64

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles