Biletul Zilei

Biletul cu 92,6% șanse de câștig. Nu te-ai fi gândit la el

WINMAN: La ce surprize neplăcute ne-au făcut ieri PSG, FCSB, Milan sau Manchester City, astăzi uităm de “granzi”, de favoriți și mergem într-o zonă mai sigură. Vrem să ne scoatem pierderile și apelăm la informații prețioase. Sunt echipe de care poate n-ai auzit și meciuri despre care nu știai că se joacă. De ce pariem pe ele? Pentru că asta aștepți de la un tipster, nu? Să-ți ofere ponturi la care nu te-ai fi gândit. Și ne bazăm pe lucruri serioase. 

Pariaza GRATIS biletul lui WINMAN. Inregistreaza-te la SUPERBET prin acest link si ai 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri Gratuite. FARA DEPUNERE

WINMAN: Propun un pariu doar pe goluri și am selectat atent meciurile. În Luxembourg joacă acasă o echipă care are peste 2,5 goluri în 94% din meciuri. În Regional Liga Nord-Est din Germania, Union Fustenwalde a avut peste 2,5 goluri în 20 de partide, din 24, iar în Costa Rica, Cartagines a punctat în 6 meciuri din 6 la peste 1,5 goluri. Tot procentaj de 100% la peste 1,5 goluri are și America, din Mexic. La aceste partide am adăugat un 3+ la Dortmund – Gladbach, cu șansă de reușită de 86%. Matematic, avem 92,6% șanse să câștigăm. 

ATENTIE! Puteti juca GRATIS acest bilet si fara depunere. Aveti 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri gratuite la Superbet daca va INREGISTRATI prin acest LINK.

Biletul jucat de Winman
Etzella Ettelbruck – Swift Hesperange (Luxembourg), peste 2,5 goluri, cotă 1.38
Dortmund – M’gladbach 3+, cotă 1.45
Union Dustenwalde – Energie Cottbus (Germania, Liga Regională), peste 2,5 goluri, cotă 1.42
Cartagines – Herediano (Costa Rica), peste 1,5 goluri, cotă 1.30
Club America – Pachuca (Mexic), peste 1,5 goluri, cotă 1.28
Cotă totală: 4.73