Biletul Zilei

Bilet Special în cotă 5 pe ultima etapă din Franța.

Salutări comunitate, mâine se încheie sezonul în Ligue 1 și cum altfel să ne luăm rămas bun decât cu un ultim bilet prin care să ne înmulțim investiția de 5 ori? Lupta pentru cupele europene încă este în desfășurare, la fel și în subsolul clasamentului pentru evitarea retrogradării directe. Am selectat 3 meciuri, toate încep la ora 22:00.

Clermont a evitat matematic retrogradarea după etapa a 37-a, când St Etienne, singura de pe ultimele locuri care mai putea să o ajungă, a pierdut cu Reims. Clermont a pierdut și ea acasă ultima partidă, cu Strasbourg.

Olympique Lyon nu va juca în competițiile europene în sezonul viitor, mare dezamăgire pentru multipla campioană a Franței care acum 2 ani juca semifinală de Liga Campionilor, iar anul acesta a ajuns în sferturile Europa League. Nu au de ales decât să o ia de la capăt din toamnă și să revină unde le este locul. Până atunci, au de făcut o vizită lui Clermont Foot, căreia i-a dat 3 goluri în meciul tur, dar a și luat 3, într-un meci extrem de spectaculos încheiat la egalitate. In mai fiecare meci al lui Lyon se marchează mult. De ce nu s-ar da din nou măcar 3 goluri?

ATENȚIE! AU RĂMAS DOAR 48 DE ORE ÎN CARE POȚI PARIA 30 RON PE CE VREI TU. FĂRĂ DEPUNERE. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

Reims va termina pe locul 11 sau 12. Un sezon nici bun, nici rău, golaveraj 0, valoare medie. Nu sunt multe de spus despre prestația de până acum. De cealaltă parte, Nice are ca scop unul dintre locurile 4 și 5, prin care să se califice în Europa/Conference League. Prima oportunitate au ratat-o pierzând Cupa Franței în finala cu Nantes. Acum așteaptă ca Rennes să piardă sau Strasbourg să scoată un rezultat mai slab decât o vor face ei cu Reims. Punctul pierdut la comisii din cauza fanilor de la meciul cu Marseille, s-ar putea să cântărească enorm în clasarea finală. Nice este o echipă care marchează și primește foarte puține goluri. Ultimele 3 meciuri directe s-au terminat 0-0 și ultimele 14 au avut câte maxim 2 goluri.

Nantes este la jumătatea clasamentului, foarte bună pe teren propriu. Este deținătoarea Coupe de France și va juca în grupele Europa League. Motivația jucătorilor nu a dispărut odată ce și-au îndeplinit obiectivul, din contră, au învins-o acasă pe Rennes, apoi au pus mari probleme în deplasarea de la Lyon, pierzând în final cu 3-2.

Saint Etienne în principiu ar avea nevoie de un egal pentru a prinde locul de baraj, pentru că Metz nu putea avea o ultimă etapă mai grea, trebuie să meargă pe Parc des Princes și nu plece cu mâna goală din fața lui PSG. Cel mai titrat club al Franței alături de OM și PSG, cu câte 10 titluri fiecare, St Etienne încă speră la menținerea în prima ligă. Probabil va marca, trebuie să o facă, dar e greu de crezut că va lua toate cele 3 puncte de pe terenul unei echipe atât de exuberante. Un 1-1 ar fi bun pentru toată lumea, să fie omenie.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro Poți juca gratis acest bilet!

FĂRĂ DEPUNERE! FREEBET DE 30 RON + 50 ROTIRI GRATUITE! EXCLUSIV PRIN ACEST LINK!

Biletul Redeacției pe Ligue 1:
Clermont  – Lyon- GG3+, cota 1.71
Reims – Nice, sub 3.5 goluri, cota 1.44
Nantes – St Etienne, 1x și GG, cota  2.10
Cota finală: 5.17