Skip to content

Bilet în COTA 7.55 de la Andrei Belciug pentru sâmbătă

Salutări! Ieri Sevilla a rupt toate biletele cu înfrângerea la Osasuna, dar a meritat să piardă. Astăzi sunt multe meciuri și majoritatea sunt cam greu de prezis. Nici cele pe care le-am ales nu sunt ușoare, dar am câteva idei. Sper să se adeverească. Patru evenimente, cota 7.55, bilet făcut în stilul celui de acum 2 zile care a fost câștigător.

In Premier League, Brentford este una dintre echipele de mijlocul clasamentului greu de învins când e bine motivată. După venirea lui Eriksen sezonul trecut, s-a schimbat fața echipei și s-a transformat dintr-o oarecare nou-promovată într-una de temut. In această vară, Eriksen a plecat la Manchester United, adversara de astăzi, dar în loc au venit Damsgaard și Lewis-Potter, plus Strakosha în poartă, Ben Mee și Hickey pe linia de fund. Prima etapă a făcut egal la Leicester după ce era condusă cu 2-0.

Problemele lui Manchester United nu par să se fi rezolvat cu venirea lui ten Hag. Echipa a slăbit valoric după plecările lui Pogba, Telles și chiar Lingard, pentru că nu a venit cineva mai bun să îl suplinească pe banca de rezerve. A venit totuși Eriksen pentru primul 11. Fundașul Lisandro Martinez a fost cumpărat și el pentru 57 de milioane de euro.

Brentford a pierdut ambele meciuri cu United sezonul trecut, dar la fel pățise și Brighton, iar în prima etapă a învins-o. Nu cred că De Gea scapă fără gol primit, iar cu Eriksen, Sancho, poate și Ronaldo în atac, ar trebui să mrcheze și ei măcar un gol.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE AI DE FACUT ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE.

La Monaco – Rennes mă aștept la goluri, două echipe care știu să atace. Monaco vine după șocul din preliminariile Ligii, eliminată de PSV în prelungiri. Rennes a pierdut prima etapă cu Lorient, complet neașteptat. Monaco trebuie să continue pe baza victoriei cu 2-1 de la Strasbourg din prima etapă. Când se întâlnesc cele două, mereu ies cel puțin 2-3 goluri, nu văd de ce n-ar ieși acum.

In Eredivisie, Go Ahead Eagles joacă împotriva vicecampioanei PSV Eindhoven. Eagles sunt o echipă modestă, fără mari aspirații. Am văzut că i-au învins pe Ajax sezonul trecut, dar au și pierdut destule meciuri, pare să fi fost mai mult un accident pentru „lăncieri”. Au pierdut prima etapă la Alkmaar cu 2-0. PSV este „pe cai mari” după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. In prima etapă au învins cu 4-1 pe Emmen. PSV a învins-o pe Go Ahead Eagles la fiecare partidă directă, speră să fie la fel și acum. Cota la victorie este neașteptat de mare și nu o pot rata.

Astăzi începe și Serie A, iar eu am pus ochii din prima pe un meci unde am putea avea o surpriză, dacă putem să o numim așa. Monza a promovat și joacă acasă cu Torino. Atât vă zic, Monza a distrus Serie B pe teren propriu, echipă letală care s-a și întărit în această vară și nu se va opri aici. Silvio Berlusconi are pretenții mari de la echipă după ce a ajutat să o promoveze din Serie C în Serie A în decurs de 3 ani. Torino n-a strălucit în deplasare în ultimele sezoane, iar acum o văd pierzând la Monza. Cota 2.70 pentru victoria gazdelor este mult prea mare, se poate încerca și așa single pe bilet.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei Belciug:
Brentford – Manchester United- ambele marchează, cota 1.73
Monaco – Rennes- ambele marchează, cota 1.68
Go Ahead Eagles – PSV- 2, cota 1.39
Monza – Torino- Monza câștigă minim o repriză, cota 1.87
Cota totală: 7.55

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE