Skip to content

Bilet în COTA 7.30 de la Andrei Belciug pe marți

Salutări! Am fost atât de aproape de a bifa două cote de 8+ consecutive, dar a luat Betis cartonaș roșu în minutul 20 și s-a dus totul de râpă. Oricum, am 11 din ultimele 12 ponturi câștigătoare, iar eu sper astăzi să mai bifez încă 5. Meciurile de astăzi mi se par destul de greu de prevăzut. Am cota 7.30 din 5 meciuri, puse în ordine aleatorie pentru că am cam aceeași încredere în toate. Nu recomand mize mari.

Bayern – Plzen
Nemții n-ar trebui să aibă niciun fel de probleme într-un astfel de meci. Le-au învins pe Inter și Barca la două goluri diferență, mi-e aproape imposibil să cred că nu le vor da de la 4 în sus astăzi cehilor. Plzen nu poate marca două goluri pe Allianz Arena nici dacă joacă 3 meciuri. Peste 3.5 goluri marcate de bavarezi ar mai fi fost o variantă, dar am zis să includ și 3-0 cu pariul meu.

Marseille – Sporting
Echipa franceză chiar nu se descurcă deloc în Liga Campionilor, pare o competiție mult prea mare pentru ea și nu vorbesc doar de acest sezon. Dacă ne uităm și la participările anteroare, au numai înfrângeri pe linie, deși în campionat e doar la 2 puncte sub PSG. Sporting e la mijlocul clasamentului în Portugalia, dar atunci când trebuie, câștigă. Este o echipă mai experimentată la nivelul Ligii, cu rezultate mult mai bune în ultimii ani și nu văd cum ar pierde aici.

PROMOTIE NOUA! INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE + PARIU GRATUIT DE 50 RON. FARA DEPUNERE

Ajax – Napoli
Ajax părea într-o formă de zile mari, dar are acum 3 meciuri la rând fără victorie, dar cu goluri date și primite. A picat pe 2 în Eredivisie, sub Alkmaar, care a și învins-o de curând. A pierdut dramatic pe Anfield în ultima etapă din grupă, prin golul de2-1 a lui Matip din minutul 89. Napoli este lider în Italia, fără înfrângere și eu zic că nu ar trebui să piardă. Totuși, Ajax în gaza grupelor produce minuni mai tot timpul. Rămâne o echipă foarte puternică, capabilă să oprească seria invincibilă a napoletanilor, dar nu cred că va scăpa fără gol primit. Ajax ar trebui să marcheze și ea jucând acasă.

Inter – Barcelona
Inter a ajuns la mijlocul clasamentului în Serie A, cu două înfrângeri la rând. Are 3 puncte în grupele Champions League, obținute cu Plzen. Tot cu cehii au obținut singurele puncte și catalanii, care și ei au pierdut cu Bayern, dar într-o cu totul altă manieră; cu mai mult noroc sau precizie, puteau obține chiar victoria. Nu cred că vor pierde această deplasare, sper să nu producă vreo surpriză gazdele. Am fost indecis între 2-5 goluri în meci și X2. Sper să fi ales bine.

Frankfurt – Tottenham
Frankfurt a început groaznic sezonul, dar și-a revenit pe parcurs. Are acum 3 victorii consecutive, iar în ultima etapă a învins-o cu 2-0 pe Union Berlin, încă liderul campionatului, chiar și cu această înfrângere. A învins cu 1-0 la Marseille și are acum 3 puncte în grupe. Spurs are câteva absențe importante, Bed Davies, Kulusevski și Lucas. Nici în campionat nu mențin prea des poarta intactă și în mod normal vor primi gol în această deplasare.

LA SUPERBET POTI JUCA ACUM UN BILET CU 50 DE LEI GRATUIT. IN PLUS, PRIMESTI SI 222 ROTIRI LA CASINO DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. DOAR PRIN ACEST LINK

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 7.30:
Bayern Munchen – Plzen- handicap Bayern (-2.5), cota 1.60
Marseille – Sporting- X2, cota 1.70
Ajax – Napoli- ambele marchează, cota 1.53
Inter – Barcelona- X2, cota 1.30
Frankfurt – Tottenham- marchează Frankfurt, cota 1.35

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE