Biletul Zilei

Bilet in COTA 6.12 jucat de Doru Craciun. Prietenul nostru a pariat doar pe campionatele de TOP.


Domnilor! Suma tuturor respectelor. As vrea sa va prezint si biletul in Cota 6.12 incercat pe astazi. Restul le gasiti in Episodul 83, Pontul Nostru. Emisiunea este pe YouTube. 

Acest bilet l-am plasat inca de aseara. Ma uitam la Real Madrid – Valencia si am zis sa rasfoiesc putin oferta. Daca e sa fie castigator…mi-ar parea rau sa nu vi-l prezint si voua. Sunt cinci evenimente pe bilet. Am jucat si o dubla, cornere, goluri. Trebuie sa recunoastem. Biletul NU arata deloc rau. Cota totala e de 6.12. 

Ar fi pacat sa ratezi o asemenea promotie. 22 de lei bonus sport + 222 de Rotiri Gratuite! Fara depunere! Joaca AICI!

Am jucat doar pe meciuri din Spania si Italia. Il puteti incerca si voi, sau puteti selecta doar anumite evenimente de pe acest bilet. NU vreau sa ma intelegeti gresit. Eu imi doresc din tot sufletul sa va ajut, dar nu va pot garanta castigul. Si eu sunt un simplu jucator…le fel ca si voi. Daca e sa castig…poate vor castiga si unii care ma urmaresc. Imi doresc enorm sa se intample asta. Bafta sa avem si pariati responsabil.

Vrei sa joci GRATIS? Ai 22 de lei bonus sport si 222 de Rotiri GRATUITE! Fara DEPUNERE. Click AICI 

Biletul jucat de Doru Craciun
Villarreal – Atl. Madrid – gazdele marcheaza, Cota: 1.37
Inter – Lazio – peste 2.5 goluri, Cota: 1.53
Roma – Juventus – X2, Cota: 1.34
Sevilla – Getafe – peste 6,5 cornere, Cota: 1.34
Empoli – Sassuolo – ambele marcheaza si peste 2.5 goluri, Cota: 1.65
COTA FINALA: 6.12

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles