Skip to content

Bilet în COTA 4 pe super-meciurile de astăzi din Cupa României

Dacă Mondialul din Qatar a luat pauză două zile până la sferturi, ne-a rămas fotbalul nostru pe care să pariem. Jucăm pe cele mai tari 3 partide din ultima etapă a grupelor Cupei României la fotbal.

Din acest an s-a schimbat formatul și avem câte 4 grupe a câte 6 echipe, iar primele două din fiecare se califică în sferturi. Ieri, Sepsi și FC U Craiova s-au calificat, iar astăzi se vor mai afla 4 echipe care continuă în competiție. Grupa C mai ales va avea niște meciuri de foc.

In Grupa D, CS U Craiova este lider cu 4 puncte și acum în a treia și ultima etapă va juca împotriva lui FC Argeș, locul 4 cu 2 puncte. 

Pe 2 este Ocna Mureș, ultima clasată în Liga 3. Mureșenii au învins-o pe Chindia și au făcut egal cu CS U Craiova. 

Pe 3 este Hermannstadt, cu 3 puncte, care o va întâlni acasă pe Chindia, care are doar un punct.

Pe 4 este Minaur Baia Mare, echipă care se chinuie în Liga 2. 

Argeșenii nu vor folosi echipa de bază pentru că șansele de calificare sunt foarte mici. Nu doar că trebuie să câștige, dar și să aștepte ca Ocna Mureș să se împiedice de Minaur și Hermannstadt de Chindia. Craiovenii se vor califica dacă înving și după ce au pierdut meciul din weekend cu cealalăt echipă din oraș, FC U, ar fi cazul să vină și rezultatul pozitiv.

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

In Grupa C le avem pe CFR Cluj, U Cluj, Farul și Rapid, care au meciuri directe. Dumbrăvița și Alexandria mai fac parte din grupă, dar cele două sunt deja eliminate matematic.

Primele 3 menționate au câte 4 puncte, iar Rapid are 3. Meciurile sunt U Cluj – Rapid și Farul – CFR. Oricare câștigă, se califică în sferturile de finală. Departajarea se face la meciurile directe. Farul Constanța și Rapid trebuie să câștige, pentru că momentan sunt în afara primelor două locuri.

CFR este o echipă cu un palmares dezastruos în Cupa României în ultimii ani, iar la cât de în formă este echipa lui Gică Hagi, ar trebui să o vedem marcând. Dan Petrescu a folosit rezerve în ambele meciuri și așa va face și acum pentru că interesul echipei sale este campionatul.

Eugen Neagoe a anunțat că vrea să se califice și după meciul complet ratat din weekend cu Petrolul, acum U Cluj trebuie să se revanșeze în fața propriilor fani, acolo unde dau randament mult mai bun. Pe de cealaltă parte, Rapid este obligată să atace și este greu de crezut că va scăpa fără gol primit, mai ales la cât e șubredă a fost defensiva în ultimul timp.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul redacției în COTA 4.02:
FC Argeș – CS U Craiova- 2, Cota: 1.76
U Cluj – Rapid- marchează U Cluj, Cota: 1.60
Farul – CFR Cluj- marchează Farul, Cota: 1.43

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE