Skip to content

Bilet în COTA 4.29 de la Andrei Belciug pe duminică

Salutări! Ieri am pierdut în 2 meciuri din 9 la biletul în bonus dublu, pe echipele italiene în care mă bazam cel mai mult… Pentru astăzi am făcut un bilet în cota 4.29. Mi-aș fi dorit să fie mai mare, dar nu mai vreau să risc prea mult chiar înainte de pauza competițională și vreau să termin cu un bilet câștigător.

Atletico – Real Madrid.
Nu văd echipa lui Simeone să pună foarte multe probleme în atac Realului, care are doar victorii în acest sezon. Lipsește Benzema de la oaspeți, ceea ce este bine pentru pontul meu, pentru că dacă acestora le va fi greu să marcheze, nici Atletico n-are prea multe motive să forțeze marcarea a două goluri. Real a primit gol în toate meciurile de până acum în campionat, dar este posibil să nu primească niciunul acum. Oricum două nu are cine să le marcheze pentru Atletico.

Hoffenheim – Freiburg.
Două echipe care au un start excelent de sezon, dar Freiburg pare extrem de puternică și de această dată, cu ceva șansă, ar putea prinde un loc de Liga Campionilor, pe care l-au scăpat ca prin urechile acului anul trecut. Ultimele 4 deplasări din meciurile directe s-au încheiat cu victoria clară a lui Freiburg, deși în general Hoffenheim joacă extrem de bine acasă. Un gol in partea oaspeților ar trebui să fie floare la ureche.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. FARA DEPUNERE, ROTIRILE LE PRIMESTI AUTOMAT LA VALIDAREA CONTULUI

Lyon – PSG.
Lyon nu joacă deloc bine chiar dacă e sus în clasament. A reușit să câștige cumva 13 puncte din primele 5 etape, dar apoi Lorient și Monaco au adus-o cu picioarele pe pământ. Ar putea marca un gol, însă PSG la ce jucători are în atac, mi-e imposibil să cred că nu va marca de măcar 1-2 ori. Două goluri se vor marca, iar PSG nu pierde. Nu văd ce n-ar ieși aici.

U Cluj – Chindia.
“U” a avut un start greu de campionat, jucând contra unor adversari puternici, dar acum de la venirea lui Neagoe pe bancă, parcă arată altceva. Etapa trecută a reușit și prima victorie, 1-0 cu CS Mioveni. Chindia este ultima, cu 6 înfrângeri și 3 egaluri. In mod normal, „studenții” nu vor pierde acasă un astfel de meci, ba chiar ar trebui să câștige.

AS Roma – Atalanta.
Roma are un joc chinuitor de privit, dar a fost eficientă până să dea peste Udinese care a distrus-o cu 4-0, apoi a venit și înfrângerea din Bulgaria cu Ludogorets. In ultimele două meciuri, romanii au revenit la rezultate pozitive, 2-1 cu Empoli și 3-0 cu HJK Helsikni în Europa League. Atalanta are și ea rezultate foarte bune până acum, 4 victorii și 2 egaluri, dar etapa trecută n-a putut să o învingă acasă pe Cremonese. Roma a câștigat ultimele două meciuri directe și este o echipă care poate ține de rezultat dacă trece în avantaj. Nu cred că va pierde, dar de acest meci îmi este teamă puțin mai mult decât de restul.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 4.29:
Atletico – Real Madrid- sub 1.5 goluri Atletico, cota 1.47
Hoffenheim – Freiburg- marchează Freiburg, cota 1.33
Lyon – PSG- X2 și peste 1.5 goluri, cota 1.25
U Cluj – Chindia- 1X, cota 1.32
Roma – Atalanta- 1X, cota 1.33

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE