Skip to content

Bilet în COTA 4.10 pe cea mai nebună grupă din Champions League + toate scenariile de calificare

Grupa D este de departe cea mai echilibrată grupă din Liga Campionilor, unde toate cele 4 echipe păstrează șanse de calificare cu doar o etapă rămasă. Inainte de ultima rundă, Tottenham este lider cu 8 puncte, urmată de Sporting și Frankfurt cu 7 puncte, iar ultima este Marseille cu 6 puncte.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE

Ultimele meciuri vor fi Olympique Marseille – Tottenham Hotspur și Sporting Lisabona – Eintracht Frankfurt.

In caz că ambele meciuri se termină cu victorii, nu sunt calcule de făcut pentru că ambele câștigătoare vor avansa în optimi indiferent de celălalt rezultat. 

Marseille este obligată să câștige pentru a trece mai departe în Liga Campionilor. Dacă face egal, trebuie să spere că Frankfurt o învinge pe Sporting pentru a prinde locul 3 pentru Europa League. Dacă pierde, este evident elimintă de tot din cupele europene.

Tottenham are nevoie de un singur punct pentru a se califica. Dacă pierde, va termina pe locul 3 indiferent de celălalt rezultat. Scenariul interesant este dacă englezii pierd și iese egal în Portugalia, pentru că atunci Sporting, Frankfurt și Tottenham ar avea toate câte 8 puncte, iar Marseille ar fi pe 1 cu 9 puncte. In acest caz, Sporting va lua locul 2, iar Tottenham locul 3, conform rezultatelor din meciurile directe.

Sporting chiar dacă începe de pe locul 2, are cele mai mari șanse de calificare. Are nevoie doar să nu pierdă acasă cu Frankfurt, pe care a învins-o cu 3-0 în Germania. Dacă pierde, trebuie să spere că Tottenham o învinge pe Marseille pentru a obține locul 3, altfel va termina ultima.

Frankfurt este într-o situație deloc favorabilă. Doar victoria o califică mai departe în Liga Campionilor. Dacă pierde sau face egal, singura speranță rămâne ca Marseille să nu câștige cu Tottenham, pentru a prinde locul 3.

Așadar, Sporting și Tottenham sunt marile favorite pentru a trece de faza grupelor, având nevoie doar de un egal în meciurile lor.

Meciurile vor fi interesante pentru că Marseille și Frankfurt n-au nimic de pierdut. Meciurile sunt de mare încărcătură și n-ar trebui să vedem multe goluri în prima parte, dar cu cât ne apropiem de final, una dintre echipe ar trebui să își asume riscuri și probabil vom vedea goluri. 

SUPER-PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Avem același pont pentru ambele partide, iar combinate pe un bilet ar putea aduce câștiguri frumoase.

Biletul redacției în cota 4.10
Marseille – Tottenham și Sporting- Frankfurt:
Repriza cu cele mai multe goluri: Repriza 2, Cote 2.05 și 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE