Skip to content

Avem două ponturi pe amicalul România – Slovenia

Chiar dacă naționala noastră nu va participa la Campionatul Mondial, va juca și ea două meciuri de pregătire câtă vreme s-a luat pauză de la toate competițiile cluburilor. Jucăm contra Sloveniei pe Cluj Arena, joi de la 18:30. Ponturile noastre se bazează pe un meci echilibrat și lipsit de multe goluri.

România a câștigat ultimul meci, cu Bosnia Herțegovina, scor 4-1, dar în condițiile în care bosniacii erau deja câștigătorii grupei de Nations League, iar ai noștri erau deja retrogradați în Liga C. In preliminariile pentru Mondial, a terminat pe locul 3, sub Germania și Macedonia de Nord. O victorie în penultimul meci, cel de acasă cu Islanda, ar fi însemnat calificarea la baraj, unde ar fi trebuit să treacă de două runde pentru a lua biletele de Qatar. Pentru România urmează meciul cu Moldova, care se va disputa duminică. 

Echipa probabilă România:
Horațiu Moldovan (Rapid) – Ionuț Nedelcearu (Palermo), Andrei Burcă (CFR), Cristi Manea (CFR), Raul Optuț (Hermannstadt) –  Răzvan Marin (Empoli), Marius Marin (Pisa), Alex Cicâldău (Al Ittihad Kalba) – Denis Drăguș (Standard Liege), Andrei Cordea (FCSB), George Pușcaș (Genoa)

Rezerve: Târnovanu, Popa – Pantea, Rus, Drăgușin, Bancu – Olaru, Boloca, Băluță, Nicolae Păun, Moruțan, Sefer, Petrila – Alibec, Tănase

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Slovenia s-a descurcat mai bine în grupa de Nations League; a terminat pe locul 3 și a rămas în Liga B. In Preliminariile Campionatului Mondial, nu a fost deloc aproape de calificare, încheind pe locul 4, la egalitate cu Slovacia, de pe 3. Lotul ex-iugoslavilor valorează dublu decât al nostru, dar asta se datorează în mare parte portarului Jan Oblak de la Atletico Madrid, care are o cotă de piață de aproape 80% din valoarea lotului României de 55 de milioane de euro. Fundașul Bijol de la Udinese și atacantul Sesko de la Salzburg sunt printre noile vedete ale naționalei.

Echipa probabilă Slovenia:
Oblak – Bijol, Blazic, Brekalo, Sikosek, Karnicnik – Cerin, Zajc, Kurtic – Sporar, Sesko

In relativ scurta istorie a Sloveniei, a jucat 8 meciuri cu România, iar palmarestul este unul extrem de echilibrat; România a câștigat de 3 ori consecutiv între 2006-07, în rest au mai fost 3 egaluri și a pierdut de două ori, ultima dată acum 10 ani, la ultimul meci direct.

Naționala României ne-a obișnuit să joace ceva mai bine în meciurile amicale, unde presiunea nu este prea mare și adversarii nu dau neapărat 100%, deci putem spera să nu pierdem acest meci. Se anunță un meci echilibrat și probabil că nu vom asista la prea multe evenimente pe parcurusul celor 90 de minute. Venim cu două ponturi care merg mână în mână și ar trebui să iasă fără mari probleme.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL LA 150 DE ROTIRI GRATUITE. NU POTI RATA ACEASTA PROMOTIE. FARA DEPUNERE

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile redacției pe România – Slovenia:
Sub 2.5 goluri, Cota: 1.70
X pauză sau final, Cota: 1.73

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE