Skip to content

Avem COTA 2 jucată astăzi de Andrei Belciug

După ce Real Madrid mi-a stricat cu un meci biletele în cote de 20 și de 2, am luat ieri o pauză și bine am făcut pentru că niciunul dintre cele 4 meciuri de ieri din campionatele tari nu a avut un rezultat logic. Acum joc tot pe Real, dar Real Sociedad. Sper ca bascii să fie mai serioși pentru a reveni pe plus, așa cum am fost toată luna.

Bilanț COTA 2
Mai: 9 WIN – 9 LOST
Aprilie: 12 W – 16 L, 4 pe minus
Martie: 14 W – 11 L, 3 pe plus
Februarie: 13 W – 9 L, 4 pe plus
Ianuarie: 14 W – 11 L, 3 pe plus

Sociedad joacă pentru a-și consolida locul de Champions League, amenințat doar de Villarreal. Este la 5 puncte deasupra acesteia, cu 3 etape rămase. In weekend a învins-o cu 2-1 pe Barcelona chiar pe Camp Nou, dar trebuie să ținem totuși cont de dispoziția de joc a catalanilor, care sunt matematic campioni. Nu a mai pierdut un meci de mai bine de o lună, de la derby-ul Țării Bascilor cu Athletic Bilbao. Marchează foarte puțin comparativ cu celelalte echipe de top. Are un singur meci în tot sezonul în care a marcat mai mult de 3 goluri, și acela tocmai în octombrie. David Silva, Brais Mendez, Sadiq și Merquelanz sunt accidentați.

Echipa probabilă Real Sociedad:
Remiro – Zubeldia, Le Normand, Rico, Elustondo – Illaramendi, Merino, Zubimendi – Oyarzabal, Kubo, Sorloth

PRIMEȘTI ACUM 259 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT FĂRĂ DEPUNERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Almeria este pe locul 14 și nu este încă salvată de la retrogradare. Are 4 puncte deasupra locurilor „minate” și cumva nu cred că acesta este meciul în care să îți pună speranțele pentru a rămâne în prima ligă. Este cea mai slabă echipă în deplasare, la egalitate cu Elche, echipă deja retrogradată de etape bune. Doar la Getafe a câștigat departe de casă în acest sezon. Andaluzii au un meci esențial peste 5 zile acasă cu Valladolid și, în mod normal, acolo vor trebui să joace la turație maximă, pentru că poate fi meciul care îi salvează de la a reveni în „Segunda”. Kaiky, Svidersky, Chumi și El Bilal Toure sunt accidentați.

Echipa probabilă Almeria:
Fernando Martinez – Ely, Babic, Centelles, Pozo – Robertone, Samu Costa, De la Hoz – Lazaro, Embarba, Luis Suarez (columbianul)

In tur a fost 2-0 pentru Sociedad. Mă aștept la același scor și astăzi. Formația din San Sebastian și-a făcut un obicei de a se opri la două goluri marcate în meciurile de pe teren propriu și nu cred că va devia cu mult nici acum. Almeria este o echipă modestă; nu are de ce să forțeze împotriva ei. Cum nu joacă nici playmaker-ul David Silva, chiar nu văd cum ar marca 4 goluri. Voi juca pe intervalul de goluri ale echipei gazdă.

INREGISTREAZĂ-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK ȘI LA VERIFICAREA CONTULUI PRIMEȘTI CADOU 259 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL BURNING HOT. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul lui Andrei Belciug:
Real Sociedad – Almeria- 2-3 goluri Sociedad, cota 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE