Skip to content

Austria – Croația. Andrei Belciug pariază în COTA 2.53

Salutări! Al doilea meci ca interes din Grupa 1, Liga A din Nations League se va disputa la Viena, între Austria și Croația. Pariez pe un solist, în cotă mare.

Austria a început perfect grupa, cu o victorie categorică, scor 3-0 la Osijek contra Croației, însă de atunci a mai obținut un singur punct, acasă cu Franța. Danemarca a învins-o de două ori și Franța o dată. Infrângerea din ultimul meci a trimis-o pe ultimul loc, care duce în Liga B. Singura cale de salvare pentru austrieci este ca ei să învingă, iar Danemarca să nu piardă cu Franța. Misiunea pare aproape imposibilă, iar după o serie atât de slabă, este greu de crezut că pot renaște acum în al 12-lea ceas. Sunt și multe probleme de lot, printre care Alaba, Arnautovic și Weimann, care sunt incerți, dar unii dintr eei ar putea juca. Kalajdzic, Laimer și Lazaro sunt accidentați.

Echipa probabilă Austria:
Pentz – Lienhart, Danso, Wober, Trimmel – Schlager, Seiwald, Baumgartner, Sabitzer – Osisiwo, Gregoritsch

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3 RON. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Croația a avut un parcurs complet opus; a început cu o înfrângere clară acasă contra Austriei, apoi a scos un egal și 3 victorii, care a dus-o pe prima poziție în grupă. A învins-o pe Franța și de două ori pe Danemarca, singura care încă o mai poate depăși. De aceea, nu se poate baza pe un rezultat positiv al francezilor și trebuie să joace pentru cele 3 puncte. Matematic, egalul sau înfrângerea înseamnă exact același lucru în ecuația calificării și doar cele 3 puncte îi garantează locul în semifinale. Croații sunt pe val și ar putea profita de forma slabă a adversarilor. Perisic probabil nu va putea juca.

Echipa probabilă Croația:
Livakovic – Sutalo, Gvardiol, Sosa, Juranovic – Brozovic, Kovacic, Modric – Orsiv, Majer, Kramaric

Croații erau neînvinși contra Austriei în întâlnirile directe până la meciul din iunie. Mai mult decât atât, au câștigat toate cele 4 partide jucate în Austria. Ținând cont de forma și valoarea echipelor, plus că oaspeții au nevoie de 3 puncte, mi se pare extrem de mare cota de 2.53 pe victoria lor. Inițial aveam X2 și sub 3.5 goluri la cota 1.77, dar cred că m-aș fi complicat degeaba. Merg pe mâna vicecampioanei mondiale pentru a 4-a victorie consecutivă în grupă.

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Pontul lui Andrei Belciug:
Austria – Croația- 2, cota 2.53

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE