Biletul Zilei

Astăzi mă răsfaț cu un bilet în COTĂ 4.27. Să ne vedem la casierie!

Fratilor! Suma tuturor respectelor. Astazi nu vreau sa ma complic prea mult. Un bilet castigator in Cota 4.27 este mai mult decat suficient. Ieri am fost tradat de acel 1 sau 2 in Croatia – Franta. Cum naiba am reusita sa lovesc fix intr-un X? 

Astazi am jucat trei meciuri pe bilet. Avem fotbal si baschet. Greu. Greu. Greu de tot in aceste zile. Nu fortati cu sume mari pe bilete. S-ar putea sa va doara la buzunar. 

Germania – Anglia. Meci echilibrat. Greu de spus daca Germania pleaca cu prima sansa. Cu siguranta infrangerea din Ungaria i-a usturat serios englezi.

Baskonia – Real Madrid. Meciul 3.Trebuie sa recunosc. De multe ori m-a fript Real Madrid la baschet. Asta este! Astazi sper sa fie maxim 162 de puncte in meci. 

Finlanda – Muntenegru. Hai sa fim seriosi. Si asta e meci de goluri? Luni seara a fost prapad. Am cautat golurile cu lupa prin Liga Natiunilor.

AI JUCAT CELE 100 DE ROTIRI GRATUITE? SUNT FARA DEPUNERE! FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL.

Nu trebuie sa copiati biletul. Poate alegeti un singur meci din cele trei propuse. Atentie si la mizele plasate. Trebuie sa jucati dupa o anumita strategie. NU aruncati cu banii pe fereastra. 

Biletele mele NU pot garanta castiguri. Da! Duminica am castigat in cota 7 si Cota 16, dar acest lucru nu garanteaza eventuale castiguri.

Eu NU sunt TIPSTER. 

PARIATI RESPONSABIL!

PROMOTIE NOUA SI FARA DEPUNERE. JOACA PANA LA 100 DE ROTIRI GRATUITE PE BETANO. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK.

Biletul in COTA 4.27 jucat de Doru Craciun
Germania – Anglia – X pauza sau final, Cota: 1.70
Baskonia – Real Madrid – sub 162,5 puncte, Cota: 1.62
Finlanta – Muntenegru – sub 2.5 goluri, Cota: 1.55

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles