Skip to content

Astăzi joc pe tenis, primul bilet din sezonul pe iarbă, în Cota 2.70

Salutări! De 2 zile acțiunea din „sportul alb” s-a mutat pe iarbă, în pregătirea turneului rege de la Wimbledon. Nu sunt prea multe evenimente interesante azi, am ales 2 meciuri ce se vor juca mai pe seară, în cotă totală de 2.70. Recomand precauție cu astfel de bilete.

La Stuttgart avem un turneu ATP în care vor participa mulți jucători de top, printre care Tsitsipas, Berrettini și Hurkacz, dar eu îmi voi îndrepta atenția către Sonego vs Struff. Cei doi sunt jucători de zgură și nu excelează pe hard, dar când vine vorba de iarbă, italianul Sonego pare să se descurce ceva mai bine, are un bilanț pozitiv. Nu are un an ideal până acum, dar este favorit conform cotelor. Neamțul Struff are un an și mai slab, până la victoria cu Giron din prima rundă a acestui turneu, pierduse 8 meciuri la rând. Cea mai recentă victorie o avea în ianuarie, dar e drept și că n-a mai jucat deloc din martie încoace. Are rezultate dezastruoase pe iarbă, dar când joacă acasă la Stuttgart, se motivează foarte bine. La ultima participare, în 2019, a ajuns tocmai în semifinale. E singurul turneu pe această suprafață în care joacă bine. Sonego nu e constant, l-a bătut fără mari probleme pe Paire, un rezultat de așteptat. Cred că Struff va fi pregătit pentru acest meci și va câștiga minim un set, poate chiar și meciul.

ÎȚI PLACE SĂ JOCI LA ȘEPTARI? AI 111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK ȘI BENEFICIAZĂ DE PROMOȚIE!

In celălalt meci de pe bilet, Camila Giorgi va juca cu britanica Harriet Dart, la Nottingham, în ultimul meci al zilei. Giorgi s-a descurcat decent la Roland Garros, a fost eliminată în optimi de Kasatkina, dar până atunci le-a bătut în manieră dominantă pe Zhang, Putintseva și Sabalenka. Este în vârf de formă, pe locul 26 WTA și va intra cu mare încredere în acest meci în care sper să se impună fără mari probleme cu jocul ei extrem de agresiv. Dart este pe locul 114 și joacă pe iarbă destul de mult față de majoritatea jucătoarelor, dar nu cred că e de ajuns pentru a-i face față italiencei. A învins-o pe Donna Vekic în prima rundă, oarecum surprinzător, și a oprit o serie de 4 înfrângeri consecutive. Sper la o victorie scurtă, un 6-3 6-2 să nu fie emoții. Giorgi e jucătoarea mai bună și sper se confirme asta.

Biletul lui Andrei Belciug în cotă 2.70:
Lorenzo Sonego – Jan-Lennard Struff- minim un set Struff, cota 1.57
Harriet Dart – Camila Giorgi- 0-2, cota 1.72

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE