Biletul Zilei

Astăzi joc pe tenis, primul bilet din sezonul pe iarbă, în Cota 2.70

Salutări! De 2 zile acțiunea din „sportul alb” s-a mutat pe iarbă, în pregătirea turneului rege de la Wimbledon. Nu sunt prea multe evenimente interesante azi, am ales 2 meciuri ce se vor juca mai pe seară, în cotă totală de 2.70. Recomand precauție cu astfel de bilete.

La Stuttgart avem un turneu ATP în care vor participa mulți jucători de top, printre care Tsitsipas, Berrettini și Hurkacz, dar eu îmi voi îndrepta atenția către Sonego vs Struff. Cei doi sunt jucători de zgură și nu excelează pe hard, dar când vine vorba de iarbă, italianul Sonego pare să se descurce ceva mai bine, are un bilanț pozitiv. Nu are un an ideal până acum, dar este favorit conform cotelor. Neamțul Struff are un an și mai slab, până la victoria cu Giron din prima rundă a acestui turneu, pierduse 8 meciuri la rând. Cea mai recentă victorie o avea în ianuarie, dar e drept și că n-a mai jucat deloc din martie încoace. Are rezultate dezastruoase pe iarbă, dar când joacă acasă la Stuttgart, se motivează foarte bine. La ultima participare, în 2019, a ajuns tocmai în semifinale. E singurul turneu pe această suprafață în care joacă bine. Sonego nu e constant, l-a bătut fără mari probleme pe Paire, un rezultat de așteptat. Cred că Struff va fi pregătit pentru acest meci și va câștiga minim un set, poate chiar și meciul.

ÎȚI PLACE SĂ JOCI LA ȘEPTARI? AI 111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK ȘI BENEFICIAZĂ DE PROMOȚIE!

In celălalt meci de pe bilet, Camila Giorgi va juca cu britanica Harriet Dart, la Nottingham, în ultimul meci al zilei. Giorgi s-a descurcat decent la Roland Garros, a fost eliminată în optimi de Kasatkina, dar până atunci le-a bătut în manieră dominantă pe Zhang, Putintseva și Sabalenka. Este în vârf de formă, pe locul 26 WTA și va intra cu mare încredere în acest meci în care sper să se impună fără mari probleme cu jocul ei extrem de agresiv. Dart este pe locul 114 și joacă pe iarbă destul de mult față de majoritatea jucătoarelor, dar nu cred că e de ajuns pentru a-i face față italiencei. A învins-o pe Donna Vekic în prima rundă, oarecum surprinzător, și a oprit o serie de 4 înfrângeri consecutive. Sper la o victorie scurtă, un 6-3 6-2 să nu fie emoții. Giorgi e jucătoarea mai bună și sper se confirme asta.

Biletul lui Andrei Belciug în cotă 2.70:
Lorenzo Sonego – Jan-Lennard Struff- minim un set Struff, cota 1.57
Harriet Dart – Camila Giorgi- 0-2, cota 1.72

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles