Biletul Zilei

ASTA DA BILET! Florin Vintila a investit 500 de lei pentru 2.566 LEI

Viata pariorului nu e deloc usoara, asta o stim totii care am ales sa practicam acest ”sport”. Asta o stie foarte bine si prietenul nostru Florin Vintila, care nu traverseaza o perioada deloc buna, insa nu se da batut si stie ca va iesi soarele si pe strada lui.

STOP! 45+177 de Rotiri Gratuite! Primul pas este FĂRĂ DEPUNERE! Doar prin ACEST LINK

Astazi, Florin a mizat 500 de lei pe o cota de 5. Meciurile sunt logice, sunt bine alese si in mod normal toate ar trebui sa fie verzi, insa aproape toate biletele pariate de Florin au fost la fel.

Sa nu uitam ca el ne arata biletele pe care pariaza. Si pariaza sume foarte mari! Nu vine aici sa ne ofere doar niste propuneri. Daca pierde, cel mai suparat el trebuie sa fie, nu noi! Pe noi nu ne obliga nimeni sa ii jucam biletele. Iar daca decidem sa o facem, atunci miza o alegem noi. Si trebuie sa o facem tot timpul responsabil! Niciodata sa nu pariem mai mult decat ne permitem sa pierdem. 

PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 45 + 177 DE ROTIRI GRATUITE ÎN DOI PAȘI. PRIMUL PAS ESTE FĂRĂ DEPUNERE

Biletul lui Florin Vintila de astazi arata asa:
(Ora 22:30) Ath Bilbao vs. Real Madrid- oaspetii se califica, Cota: 1.72
(Ora 21:00) Sociedad vs. Betis- intre 2-5 goluri, Cota: 1.40
(Ora 21:30, baschet) Milano vs. Fenerbahce- 1, Cota: 1.47
(Ora 21:00) Camerun vs. Egipt- DNB 1, Cota: 1.45
Miza: 500 LEI

Castig posibil: 2.566 LEI
Cod bilet: 893W-S81QE9

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles