Biletul Zilei

ASTA AR PUTEA FI MAREA LOVITURA! Riscam o cota de 121? Avem si 56 RON sa pariem pe acest bilet fara sa depunem nimic! (Papillon)

Cred ca e biletul cu cea mai mare cota pe care il propun de cand sunt colaborator aici. Cata sampanie s-ar desface in seara asta daca ar fi acest bilet castigator…!

MEGA-AFACERE!!! 279 DE ROTIRI GRATUIT + 56 DE LEI PARIU GRATUIT, FARA DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK! 

In primul rand am o veste buna pentru cei care nu aveti cont la Superbet! 

Aceasta casa de pariuri va ofera un Pariu Gratuit de 56 RON, celor care nu aveti cont deschis la ei. Pariul Gratuit NU ARE CONDITII DE RULAJ!

Pe langa acest Pariu Gratuit mai primiti si 279 de rotiri gratuite, iar ce castigati din ele trebuie rulat DOAR o singura data (X1).

Acesta este link-ul prin care puteti sa va inregistrati si voi pentru cei 56 de lei si 279 de rotiri.

Biletul pe care am pariat este acesta:
(Germania) Hoffenheim vs. Mainz- peste 2,5 goluri, Cota: 1.67
(Olanda) Nijmegen vs. Sittard- peste 2,5 goluri, Cota: 1.75
(Romania) Craiova 1948 vs. Rapid- peste 2,5 goluri, Cota: 2.40
(Belgia) Kortijk vs. Mechelen- peste 2,5 goluri, Cota: 1.75
(Elvetia) Winterthur vs. Luzern- peste 2,5 goluri, Cota: 1.75
(Suedia) Vasteras vs. Skovde- peste 2,5 goluri, Cota: 1.65
(Spania) Levante vs. Villarreal B- peste 2,5 goluri, Cota: 1.90
(Polonia) Radomiak vs. Wisla Plock- peste 2,5 goluri, Cota: 1.80
Cota finala este 121.21

Cu cei 56 de lei, posibilul castig ar fi de 7.433 LEI

Va las si codul la Superbet: 991N-K8P01X

DECI NU UITATI!!! Prin acest link primim 56 de lei pariu gratuit + 279 de Rotiri Gratuite! PROFITATI, domnilor!

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles