Biletul Zilei

Andrei pariază în COTA 2.35 pe un meci de Europa League

Salutări! Statisticile echipelor dinainte de acest meci nu indică de ce pariul meu ar trebui să fie câștigător, dar eu așa văd partida dintre Braga și Malmo, decisă încă de la pauză. Cele două joacă în grupa D.

Royale Union are 13 puncte, Union Berlin este pe 2, cu 9 puncte, iar pe 3 vine Braga, cu 7 puncte. Ultima este Malmo cu 5 înfrângeri din 5 meciuri.

Braga tot ce poate face este să câștige și să spere că Union Berlin nu câștigă contra campioanei Belgiei care este deja calificată în optimi. Pentru portughezi, rămâne consolarea locului 3 care duce în Conference League, în caz că nu vor reuși să depăsească echipa germană. Braga este pe locul 2 în Liga Portugal, sub Benfica, dar peste Porto și Sporting. Fabiano este suspendat, iar Niakate este accidentat.

Echipa probabilă Braga:
Matheus – Oliveira, Tormena, Sequeira, Victor Gomez – Musrati, Castro, Horta, Medeiros – Vitor Oliveira, Abel Ruiz

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Malmo nu are niciun punct după 5 etape și evident că nu mai are nicio șansă de calificare. In weekend a reușit să oprească seria de 9 meciuri fără victorie în toate competițiile, câștigând cu 5-2 în campionat, unde se clasează abia pe 7 după 29 de etape. Campioana Suediei suferă în acest sezon și nu ar trebui să fie capabilă să-i facă față unui adversar motivat de o posibilă calificare. Fundașul Moisander este o absență de lungă durată. Mai sunt accidentați Siby și Nalic, iar Lomotey este suspendat.

Echipa probabilă Malmo:
Diawara – Chalus, Hadzikadunic, Beijmo, Rieks, Sejdiu – Lewicki, Larsson – Christiansen, Turay, Thelin

In tur a fost 2-0 pentru Braga. Nu văd complet exclus același scor și acum, dar cred că acasă vor marca mai mult, poate va înscrie și Malmo un gol. Dar cred că portughezii vor încerca să rezolve rapid partida, cu măcar un 2-0 până la pauză și apoi să aștepte pasul greșit de la Union Berlin. Merg pe o victorie categorică a gazdelor. Acesta este genul de pariu care ori îmi iese lejer, ori se pierde din primele minute; eu sper să fie prima variantă.

CUM SA RATEZI 150 DE ROTIRI GRATUITE? INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Braga – Malmo- 1 pauză / 1 final și peste 2.5 goluri, Cota: 2.35

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles