Skip to content

Andrei pariază în COTA 1.90 pe cel mai echilibrat meci al rundei la US Open

Garbiñe Muguruza – Clara Tauson este un meci care i-a lăsat indeciși pe bookmakeri. Unii au dat-o pe spanioloaică ușor favorită, unii pe daneză, iar alții au zis „noi nu ne băgăm la așa ceva” și au dat cote egale. Eu am ales o cotă de 1.90 mai mult speculativă, dar sper să am dreptate cu ea.

Muguruza are cel mai slab sezon din întreaga carieră, nici doar de când este în top. Are bilanț negativ pe toate suprafețele iar jocul nu-i merge de nicio culoare. Doar la Doha în februarie a putut lega două victorii la rând, în rest a fost eliminată în turul 1 sau 2 în toate turneele. Acum 3 săptămâni, Muguruza a jucat contra lui Kanepi care era în formă și cumva a produs surpriza câștigând în două seturi, dar apoi și-a revenit la forma obișnuită și a pierdut categoric cu Bencic și Rybakina. Are un joc foarte agresiv, iar cum este ieșită complet din formă și face greșeli după greșeli. Este încă pe locul 10 WTA, iar anul trecut a ajuns în optimi la US Open.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Clara Tauson este o jucătoare de 19 ani din Danemarca, locul 57 WTA. Nu are nici ea un sezon foarte bun, chiar și ea are cel mai slab an din scurta carieră. Are un stil agresiv de joc. Nu are o suprafață preferată, dar anul acesta a jucat aproape doar pe hard și asta putea să o ajute. Un mic element care i-ar putea oferi un avantaj ar fi serviciul 2, care este mai bun decât cel al lui Garbiñe și nu comite nici pe departe la fel de multe duble greșeli. Anul trecut, la prima participare la US Open, a fost eliminată în turul 2 de Ashleigh Barty.

Sunt două jucătoare foarte asemănătoare ca stil de joc, formă de moment, dar și fizic; ambele sunt la fel de înalte, 1.82m. Ce am observat de-a lungul timpului și confirmat de statistici, este că Muguruza uneori începe bine meciurile și le încheie în genunchi, în vreme ce Tauson nu începe mereu bine, dar în setul 2 se mobiliează indiferent că este în dezavantaj sau conduce. Eu aș spune că daneza poate câștiga cu 2-0, dar fiind un Grand Slam, poate că Garbiñe va avea o tresărire de orgoliu și să pornească bine, iar apoi să aibă o cădere așa cum a tot pățit în acest an. Este un pariu interesant în care am destul de mare încredere, dar nu este de riscat mulți bani pe el.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Garbiñe Muguruza – Clara Tauson- Tauson câștigă setul 2, cota 1.90

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE