Skip to content

Andrei Belciug:  Ziua 9 la Roland Garros, pariez pe meciul Irinei Begu. Merg pe o Cotă de 2.55

Salutări, comunitate! Intrăm în ultima săptămână de acțiune la Roland Garros, a doua zi de optimi. Meciuri ciudate, dar am găsit o cota chiar interesantă. O să încerc un pariu pe seturi, cotă: 2.55

Ne apropiem de fazele finale ale turneului și putem avea o reprezentantă în sferturi, și nu cea obișnută, Simona Halep, ci Irina Begu, care și-a egalat cea mai bună performanță la un Grand Slam. A ajuns în total de două ori în optimi, la Melbourne și aici la Paris în 2016. Shelby Rogers e cea care a oprit-o atunci din drum, oarecum surprinzător. A rămas însă cu experiența și poate că de această dată bucureșteanca va ști să gestioneze mai bine meciul.

POȚI CÂȘTIGA PÂNĂ LA 250 RON ÎNTR-O SINGURĂ MÂNĂ. JOACĂ GRATIS ȘI FĂRĂ DEPUNERE 111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. EXCLUSIV PRIN ACEST LINK

 Pentru a ajunge în această fază a competiției, a avut de trecut mai întâi de Paolini, apoi de Alexandrova și Jeanjean. De primele două a trecut după lupte serioase decise în set decisiv, iar în 16-imi a învins-o categoric pe franțuzoaica care o eliminase pe Karolina Pliskova. Forma de moment este evident bună și cred că e capabilă să câștige măcar un set cu Jessica Pegula.

Pegula joacă și ea tenis de calitate la acest turneu. A avut adversare dificile, dar le-a depășit fără mari emoții. Doar Kalinina i-a luat set, iar pe Wang și Zidansek le-a bătut la zero. A trecut pentru prima dată de turul 3 la Openul Francez, dar are două sferturi la Australian Open, la chiar ultimele două ediții. A evoluat ca joc destul de mult în ultima vreme și este dată ca favorită.

Begu și Pegula s-au mai întâlnit cu două ocazii, ambele pe ciment, în 2020 și 2022. Românca și le-a adjudecat pe amânouă, după scenarii asemănătoare; un prim set strâns apoi un set 2 câștigat fără mari probleme. Doar că de această dată joacă cu 160 000 de euro pe masă, suma adăugată pentru calificarea în sferturile competiției. Este o șansă importantă pentru cele două jucătoare și mă aștept ca oricare pierde primul set să nu renunțe și să facă tot posibilul să ducă meciul în decisiv. Rezultatele de pe tabloul feminin sunt parcă decise prin aruncarea zarurilor, așa că nu mă încumet să dau un pronostic pe învingătoare. Cota la 3 seturi este destul de mare și o voi juca și din acest motiv.

VREI SĂ-ȚI ÎNCERCI NOROCUL LA ȘEPTARI? FĂ-ȚI CONT PRIN ACEST LINK ȘI AI 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX.

Andrei Belciug: Pontul pentru Jessica Pegula – Irina Begu:
Peste 2.5 seturi, cota 2.55

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE