Skip to content

Andrei Belciug: Roland Garros, ziua 5, pariez în cotă 4.50

Salutări, comunitate! Turul 2 continuă pe joi cu alte 32 de meciuri la Openul Franței, iar pentru biletul zilei am selectat 4 dintre ele, în care voi merge pe cei care cred că se vor califica mai departe.

Cristian Garin este într-o formă destul de bună pe zgură, din ultimele 7 meciuri a pierdut doar cu Zverev și Aliassime, oarecum de așteptat. In prima rundă a trecut de Tommy Paul, după ce pierduse primul set. Este locul 37 ATP și, ca mai toți sud-americanii, joacă aproape exclusiv pe zgură. Este la a patra prezență pe tabloul principal, iar anul trecut a reușit cea mai bună performanță, ajungând în optimi, înfrânt de Daniil Medvedev. Ilya Ivashka, jucător de 28 de ani, abia anul trecut a avut primul sezon reușit pe zgură, dar anul acesta pare că și-a revenit la forma obișnuită. După turneul de la Dubai din februarie, acesta n-a mai putut juca timp de două luni. In prima rundă a trecut fără emoții de Benoit Paire. Garin se află la alt nivel mental, anul trecut a revenit de la 0-2 la seturi cu McDonald, chilianul nu se dă bătut și cred că va câștiga acest meci.

ÎȚI PLACE SĂ JOCI LA ȘEPTARI? AI 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX! NU TE COSTĂ NIMIC. E FĂRĂ DEPUNERE. DOAR TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK. 

Casper Ruud pare aproape de neînvins, doar Djokovic l-a bătut în ultima perioadă. Este locul 8 ATP, jucător excelent pe zgură. In prima rundă l-a învins după un meci lung pe Tsonga, acesta la ultimul meci din carieră. Ruusuvuori, locul 61 mondial, se descurcă mai bine pe hard și este pentru prima data în turul 2 la Paris. In prima rundă a jucat 5 seturi cu Humbert. Cei doi s-au întâlnit în acest an la Barcelona, unde Ruud a câștigat fără probleme 6-2 6-2. Acesta are 1.15 la victorie, dar eu cred că se poate forța cu o victorie la cel puțin 2 seturi.

Kecmanovic are și el un an bun, a urcat până pe 31. In prima rundă l-a învins pe Etcheverry, clasat pe 88, în minim de seturi. In precedentele 4 participări, nu a reușit să treacă de turul 2, dar este favorit să o facă acum, mă bazez pe forma sa. Bublik a pierdut 5 din 7 meciuri de când a început sezonul de zgură, una dintre aceste înfrângeri chiar contra adversarului din acest meci, în două seturi. In runda 1 l-a învins pe Rinderknech. Bublik e un jucător înalt, de hard, în mod normal ar trebui să vedem o victorie fără emoții pentru Kecmanovic.

Pe tabloul feminin, Yulia Putintseva va încerca să ajungă în turul 3 pentru prima data din 2018 încoace. Kazaha a învins-o pe Irina Bara în prima rundă în două seturi rapizi. Are un sezon reușit pe zgură, cel puțin comparativ cu adversara sa, Camila Giorgi, care mai mult pierde decât câștigă. Italianca a trebuit să o întoarcă pe Shuai Zhang de la 0-1 la seturi pentru a-și adjudeca prima victorie după mai bine de o lună. Giorgi joacă mai bine pe hard, dar nici acolo nu se poate spune că e o jucătoare de top. Putintseva e mai în formă și ar trebui să câștige acest meci.

ATENȚIE! AI 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DE LUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK PE LASVEGAS.RO ȘI JOCI FĂRĂ DEPUNERE!

Biletul zilei în cotă 4.50:
Ilya Ivashka – Cristian Garin- victorie Garin, cota 1.52
Casper Ruud – Emil Ruusuvuori- handicap seturi, Ruud(-1.5), cota 1.41
Miomir Kecmanovic – Alexander Bublik- handicap seturi, Kecmanovic(-1.5), cota 1.42
Camila Giorgi – Yulia Putintseva- victorie Putintseva, cota 1.48

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE