Biletul Zilei

Andrei Belciug pariază pe un nou solist, în derby-ul iberic Portugalia – Spania

Salutări! Am mers pe doi soliști în ultimele două zile și mi-a ieșit, atât cu Croația, cât și cu Italia, iar acum încerc să câștig din nou prin această metodă. Am încredere destul de mare în acest pont pe meciul din Liga Națiunilor.

Portugalia conduce Grupa 2 a Ligii A, cu 10 puncte acumulate în 5 partide și golaveraj 11-2. Elveția a învins-o la Geneva acum 2 etape cu scorul de 1-0, printr-un gol venit în minutul 1. A mai fost egalul cu Spania din prima etapă, 1-1, în rest victorii la zero pentru lusitani. Acasă le-au învins pe Elveția și Cehia cu 4-0 și 2-0. Pentru a câștiga grupa, au nevoie de minim un egal. Sunt câștigătorii primei ediții a Ligii Națiunilor și au o șansă imensă de a accede în semifinale.

Echipa probabilă Portugalia:
Patricio – Danilo, Dias, Cancelo, Dalot – Neves, Bernardo, Fernandes – Leao, Jota, Cristiano

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Spania era lidera grupei cu o etapă în urmă, dar contrar tuturor așteptărilor, a pierdut acasă contra Elveției cu 2-1 și acum este obligată să învingă Portugalia la Braga pentru a nu fi eliminată. Misiunea nu este deloc simplă, mai ales că n-a fost deloc convingătoare până acum. Are 8 puncte în clasament prin două egaluri cu Portugalia și Cehia, al doilea scos cu greu în minutele de prelungiri când cehii erau în avantaj. Au venit apoi victoriile cu 2-0 și 1-0 cu Elveția și Cehia. Nici măcar jucătorii selecționați nu arată a jucători de nivelul Spaniei; mă întreb cum ar putea câștiga cu un trio de atac format din Sarabia, Ferran Torres și Morata. Primii doi nici nu sunt titluari la club, Luis Enrique parcă s-a inspirat din strategia naționalei noastre.

Echipa probabilă Spania:
Simon – Pau Torres, Garcia, Alba, Carvajal – Rodri, Koke, Pedri – Ferran Torres, Sarabia, Morata

In meciurile trecute am mers pe mâna spanilolilor, dar acum dacă vreau să fiu obiectiv, n-am cum să dau alt pronostic decât 1 solist. Portugalia nu are presiune, îi ajunge un egal. Spania este cea care trebuie să atace și cu siguranță va face greșeli, iar Bernardo Silva, Bruno Fernandes sau Rafael Leao sunt jucători care pot crea destule faze de gol. Spaniolii chiar și dacă își creează ocazii, îl au pe Morata la finalizare… In acest moment naționala Portugaliei arată mai bine și mizez pe ea.

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3 RON. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Portugalia – Spania- 1, cota 2.40

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles