Biletul Zilei

Andrei Belciug pariază astăzi pe o COTĂ 5 din doar 2 meciuri

Salutări! Sâmbătă, mult iubita noastă echipă națională începe sezonul de Nations League în Liga B. Meciul cu Muntengru va fi fascinant de urmărit, aș paria peste 2.5 lufturi în meci, dar n-am gășit opțiunea în ofertă. Voi paria în schimb pe meciurile din Liga A, în cote și 3.02 și 1.63.

 ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI AI GRATUIT 111 ROTIRI LA SIZZLING HOT DELUX!

Ziua și derby-ul în Liga Națiunilor, astăzi Italia și Germania vor da prima luptă din Grupa 3. „Squadra azzurra” e de nerecunoscut după câștigarea Campionatului European în 2021; eliminată la barajul pentru Mondial de Macedoania de Nord, iar acum 3 zile, spulberată de Messi & Co. în Finalissima, scor 0-3. Au aceleași probleme de lot, fără Immobile, Berardi, Chiesa, acum li s-a retras și Chiellini… n-o văd deloc bine pentru meciul cu Germania. Nemții au defilat în grupa preliminară pentru Campionatul Mondial, din care a făcut parte și România. Ultimul lor meci jucat a fost un amical în martie cu Olanda, terminat 1-1, fiind egalați în partea a doua. Hansi Flick nu se joacă de când a venit la cârma naționalei; 7 victorii în meciurile oficiale din 7 meciuri. Echipele lui nu se mulțumesc cu 1-0, nu cred că este un scor foarte probabil nici acum. Naționala are un nucleu de la Bayern Munchen, de la mijloc în sus, doar Werner nu e de la echipa bavareză dintre posibilii titulari. Italienii au moralul la pâmânt, germanii sunt la polul opus, plus un lot mai valoros. Mare favorită este Germania după părerea mea, iar dacă Italia nu e atentă, putem asista la un nou scor umilitor. 

Ungaria și-a câștigat grupa din sezonul trecut în Liga B și va debuta în liga de top a Nations League, în „grupa morții” cu Anglia, Germania și Italia. Ungaria și Anglia au făcut parte din aceeași grupă în preliminariile pentru Mondial, Anglia a terminat neînvinsă pe locul 1, iar Ungaria preaînvinsă pe 4. Meciul direct de pe Puskas Arena, unde va avea loc și cel de astă seară, s-a terminat cu victoria 4-0 a englezilor, dar apoi aceștia n-au reușit să câștige pe teren propriu, scor 1-1. Valoarea jucătorilor englezi este cunoscută, dar ungurii nu stau rău la capitolul jucători de clasă, pe cât s-ar crede, au mulți jucători titulari în Bundesliga și mai e și foța colectivă care îi poate ajuta enorm într-o astfel de grupă în care nu au nimic de pierdut. Gulacsi, Orban și Szoboszlai, toți de la RB Leipzig, semifinalistă de Europa League, vor face parte din primul 11, la fel și experimentatul vârf Adam Szalai. O văd pe Ungaria capabilă să marcheze, iar dacă nu poate singură, sper la un cadou din partea lui Maguire; penalty comis, autogol, orice e posibil din partea sa. Anglia ar trebui să marcheze și ea câteva goluri la ce jucători au în atac, precum Kane, Foden și Sterling. Includ și varianta peste 2.5 goluri pentru că dacă Ungaria nu marchează, Anglia e capabilă să dea 3 de una singură.

EXCLUSIV! POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA O SINGURĂ MÂNĂ DACĂ TE ÎNREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK! FĂRĂ DEPUNERE!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul în cotă 4.92 a lui Andrei Belciug:
Italia – Germania- 2 și peste 1.5 goluri, cota 3.02
Ungaria – Anglia- ambele marchează SAU peste 2.5 goluri, cota 1.63

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles