Skip to content

Andrei Belciug nu se joacă. A pariat în COTA 6.89 din doar 2 meciuri

Salutări. Ieri a început Ligue 1 cu victoria așteptată a lui Lyon, iar astăzi continuă cu două meciuri tari. La ambele am pariat pe cote mari, de 2.60 și 2.65.

PSG a scăpat de Pochettino și acum e pregătită să producă daune. Nantes a fost prima care a încercat să îi stea în cale în Supercupa Franței, dar a fost umilită cu 4-0. Următoarea la rând este Clermont Foot, echipă promovată anul trecut și a terminat prima deasupra locurilor retrogradabile. Au același antrenor de 5 ani încoace, care i-a adus în prima ligă, dar aici e cu totul alt nivel, nu neapărat în a doua parte a clasamentului unde diferența față de Ligue 2 nu este enormă, dar aici vorbim de PSG, echipă cotată la 1 miliard de euro. 

Renato Sanches, Vitinha, Mukiele și Sarabia s-au alăturat formației, iar Di Maria și Wijnaldum au plecat în Italia. Insă eu spun că cea mai importantă achiziție a fost antrenorul Christophe Galtier de la Nice, unde a făcut treabă bună. Acum are și jucători de top la dispoziție, iar primele meciuri cu el pe bancă au arătat că Parisul poate juca și fotbal de calitate, nu doar să depindă de sclipirile celor din atac. 

Clermont este o echipă micuță și deși joacă acasă, va fi o adevărată minune dacă scapă neînvinsă. Eu cred că starurile din atacul parizienilor vor da undeva la 3-6 goluri în acest meci, poate vor marca și gazdele unul, dar mă îndoiesc.

PRIMESTI 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT FARA DEPUNERE. PROFITA ACUM DE PROMOTIA DE PE SUPERBET. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK.

Astăzi mai avem un meci în Ligue 1 și nu este de trecut cu vederea. Strasbourg și Monaco sunt două echipe cu pretenții pentru noul sezon și cred că vom avea un meci echilibrat. Strasbourg a fost pe tot parcursul sezonului trecut în grafic pentru a prinde cupele europene, dar în final le-a ratat la limită. A fost una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu și cu o medie de sub un gol primit pe meci. In perioadă de transferuri, au adus jucători în defensivă și mijlocul terenului, dar în atac tot Ajorque și Diallo trebuie să vină cu golurile pentru moment. Per total e cam același nucleu, care a dat randament bun.

Monaco a avut o serie uluitoare de victorii la finalul sezonului, care le-a permis să prindă podiumul și un loc în preliminariile Ligii Campionilor, iar în prezent dă o luptă intensă cu PSV Eindhoven pentru un loc in play-off. In turul de marți a reușit să scoată egalul în minutele de final după ce olandezii deschiseseră scorul înainte de pauză. Peste doar 3 zile îi așteaptă returul, meci de mult mai mare importanță decât un meci de campionat. Phillipe Clement va odihni piesele grele în vederea acelui meci. Chiar și cu titularii aș fi îndrăznit să joc un 1X, dar în aceste condiții, cota 2.65 la 1 solist n-o pot rata. Au jucat și un amical pe Anfield cu Liverpool zilele acestea, care și ea folosise rezervele, iar Strasbourg n-a avut milă și a câștigat cu 3-0. Nu va avea milă nici acum.

In meciurile directe, Monaco a scos 1 punct din ultimele 4 deplasări, iar eu cred că vor rămâne tot cu atâtea și după următorea.

Puteți juca variante mai sigure, gen handicap doar de un gol la PSG sau 1X la Strasbourg, dar eu am încredere în bilet. Le puteți juca și separat, cotele sunt deja destul de mari.

TE ASTEAPTA 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Biletul în COTA 6.89 a lui Andrei Belciug:
Strasbourg – Monaco- 1, cota 2.65
Clermont – PSG- handicap PSG(-2.5), cota 2.60

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE