Skip to content

Andrei Belciug joacă în COTA 6.28 pe La Liga și Premier League

Salutări! Pentru sâmbătă am selectat 4 meciuri și la toate am jucat pe rezultatul final, evitând pariurile pe goluri. Cota finală este 6.28.

In Premier League avem Fulham – Brentford, un mini-derby al vestului Londrei, stadioanele celor două echipe fiind la mai puțin de 10 km distanță. In istoria recentă, Brentford nu a pierdut la Fulham în 5 deplasări, câștigând de două ori. A învins-o pe Manchester United cu 4-0 etapa trecută după ce revenise de la 0-2 la 2-2 cu Leicester în prima etapă. Echipa continuă parcursul bun de anul trecut și fără Eriksen. Fulham a fost aproape să dea lovitura pe Anfield, dar a scos un egal, apoi a făcut 0-0 la Wolverhampton. Mitrovic este principalul pericol pentru poarta lui Raya, iar dacă „albinele” vor reuși să îl anihileze, ar trebui să scoată măcar un punct. In orice caz, Brentford este echipa mai bună și n-ar trebui să piardă.

PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Celelalte 3 meciuri sunt din La Liga. Primul este între Osasuna și Cadiz. Osasuna a învins-o cu 2-1 acasă pe Sevilla în meciul de deschidere al sezonului, meci în care jucătorii au arătat multă determinare. După o așa victorie, Cadiz ar trebui să fie o formalitate. Andaluzii au pierdut acasă 1-0 cu Sociedad. Au avut câteva rezultate bune spre finalul sezonului trecut, care i-au ajutat enorm, salvându-se de la retrogradare abia în ultima etapă când nu mai erau la mâna lor. In meciurile directe, Cadiz nu a învins-o niciodată pe Osasuna în campionat și mai mult decât atât, a pierdut toate cele 5 deplasări. Forma de moment ar trebui să îi aducă a șasea înfrângere din 6 meciuri în Pamplona.

Mallorca primește vizita lui Betis Sevilla. Deși Mallorca este o echipă arțăgoasă pe teren propriu, n-a mai reușit să o învingă pe Betis în ultimele 3 întâlniri acasă. In prima etapă a făcut un egal cât se poate de norocos cu Bilbao, meci cu niște statistici cum ar fi dacă ar juca Juventus cu Dumbrăvița. Cam la acest nivel a jucat Mallorca, pe care chiar n-o văd în stare să ia punct liderului. Betis a învins cu 3-0 pe Elche și nu poate avea alt scop decât o nouă victorie care să o mențină cu maxim de puncte după două runde.

In ultimul meci al serii, Real Madrid are deplasare la Vigo cu Celta, unde n-a mai pierdut din 2014. Real a reușit încă o remontada deja caracteristică, 2-1 cu Almeria după ce era condusă la pauză. In mod normal ar trebui să fie o victorie simplă pentru „los blancos”, dar la fel ca și la celelalte meciuri în afară de cel al Osasunei, voi juca pe șansă dublă doar pentru că toate joacă în deplasare și nu vreau să am surprize cu vreun gol egalizator venit imboldul publucului. Celta a făcut doar 2-2 acasă cu Espanyol Barcelona, iar catalanii nici nu l-a avut în lot pe Raul de Tomas, motorul echipei. Este posibil să fac risipă de cotă adăugand și „X” în selecția mea, dar am adăugat și minim două goluri în meci pentru a mai compensa. Vinicius și Benzema pot crea singuri două goluri și în 5 minute, nu-mi fac multe griji legat de acest meci. De fapt, nu îmi fac griji pentru niciunul, dar la pariuri se poate întâmpla chiar orice. 

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei Belciug:
Fulham – Brentford- X2, cota 1.58
Osasuna – Cadiz- 1, cota 1.96
Mallorca – Betis Sevilla – X2, cota 1.39
Celta Vigo – Real Madrid- X2 și peste 1.5 goluri, cota 1.46
Cota totală: 6.28

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE