Skip to content

Andrei Belciug joacă în COTA 2.20 pe derby-ul Rapid – FCSB

Scriu acest articol în timp ce Monaco primește goluri pe bandă rulandtă de la RC Lens, când eu am pus că nu pierde. Eu am scăzut de câteva zile miza pe bilete pentru că are rost să forțez când pur si simplu nu iese nimic. Nu știu câte pierdute am la rând, probabil vreo 5-6. Am mai avut prin iunie/ iulie anul trecut o perioadă așa slabă. Aștept să treacă și să revin la normal. Curând, sper eu.

Bilanț COTA 2

Aprilie: 7 WIN – 12 LOST

Martie: 14 W – 11 L, 3 pe plus

Februarie: 13 W – 9 L, 4 pe plus

Ianuarie: 14 W – 11 L, 3 pe plus

Astăzi am jucat pe derby-ul din Giulești, în care orice alt rezultat decât 2 solist mi s-ar părea o mare surpriză.

Rapid București nu mai joaca nici pe departe la nivelul din sezonul regulat, când acasă era una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Este acum pe locul 5 și practic vobind, nu mai are cum să urce. Trupa lui Adi Mutu se va lupta cu Sepsi pentru a evita ultimul loc. „Feroviarii” și-au îndeplinit obiectivul principal, calificarea în play-off, iar de acum par că doar vor face act de prezență. Acum este un derby, într-adevăr, și vor fi mai motivați, dar tot nu cred că vor obține ceva din acest meci.

Echipa probabilă Rapid:
Moldovan – Grigore, Săpunaru, Morais, Onea – Albu, Crepulja – Sefer, Ioniță, Pănoiu – Dugandzic

SUPER-PROMOȚIE! 500 ROTIRI TE AȘTEAPTĂ ACUM LA SIZZLING HOT DELUXE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

FCSB poate trece peste CFR Cluj, după ce aceasta a pierdut ieri meciul esențial cu Farul din lupta la titlu. Echipa lui Charalambous este acum la 5 puncte în spatele constănțenilor, cu un joc în minus. Jucătorii se prezintă bine, mult peste nivelul obișnuit al echipelor noastre. O văd capabilă să înscrie 2-3 goluri în această deplasare și nu cred că va primi mai mult de unul. Dacă ar fi să aleg, pe ea aș miza că va lua campionatul. In aceste condiții, n-am cum sa cred că nu o bate pe Rapid.

Echipa probabilă FCSB:
Târnovanu – Dawa, Tamm, Radunovic, Sorescu – Șut, Edjouma, Olaru – Coman, Tavi Popescu – Compagno

De când a promovat în prima ligă, Rapidul a învins-o pe FCSB în cele două meciuri de acasă. Totuși, ultimul meci direct a fost controlat cap-coadă de roș-albaștri care s-au oprit la 3-1, ratând ocazii imense. Știu că în Giulești rapidiștii prind viață datorită suporterilor, dar eu nu cred că acest lucru va conta către rezultatul final. Se poate încerca și un X2 și peste 1.5 goluri, dar cota este ceva mai mică.

ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 50 LEI SUB FORMĂ DE PARIURI GRATUITE + 500 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE

Pontul lui Andrei Belciug:
Rapid – FCSB- 2, cota 2.20

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE