Skip to content

Andrei Belciug joacă COTA 4.40 pe Franța – Danemarca

M-am gândit la mai multe variante pe acest meci și chiar nu văd de ce nu aș risca pe această cotă. Cele două sunt marile favorite ale grupei și în mod normal nu vor sări la gâtul ceilalte.

Franța a câștigat lejer cu Australia deși a fost condusă. Giroud și Mbappe au fost de neoprit, iar 4-1 a fost un scor meritat. Și cu ajutorul egalului din celălalt meci al primei etape, Franța este ca și calificată. Tot ce are e făcut este să nu piardă meciurile rămase. Are jucători mult prea buni în lot și ar trebui să își îndeplinească obiectivul. S-a accidentat și Lucas Hernandez în primul meci, pe lângă mulți alții înainte de start. Doar echipa formată din jucătorii indisponibili francezi ar fi avut șanse mari să câștige Cupa Mondială, dacă ar putea fi apți.

Echipa probabilă Franța:
Lloris – Upamecano, Konate, Theo Hernandez, Pavard – Tchouameni, Rabiot – Griezmann, Mbappe, Dembele – Giroud

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Danemarca a făcut act de prezență în meciul cu Tunisia. N-a părut în niciun moment că este interesată să câștige la cum pasau fără oprire între fundași. A învins-o pe Franța de două ori în Liga Națiunilor, dar acum se joacă la un cu totul alt nivel. Dacă nu a vrut să o atace pe Tunisia, va forța contra Franței? Probabil că nu.

Echipa probabilă Danemarca:
Schmeichel – Kjaer, Christense, Andersen – Hojbjerg, Damsgaard, Eriksen, Maehle, Kristensen – Olsen, Dolberg

Cele două s-au întâlnit și la Mondialul de acum 4 ani, în ultimul meci din grupă unde au dat-o la pace cu un 0-0 frățesc. Eu spun că așa va fi și acum. Dacă marchează vreuna din greșeală, cealaltă are destule resurse cu care să egaleze. Franței îi ajunge un egal, iar Danemarca ar trebui să se mulțumească și ea cu un singur punct apoi să o învingă pe Australia în ultima etapă, ceea ce nu ar trebui să fie foarte greu.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Franța – Danemarca- X și sub 2.5 goluri, cota 4.40

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE